Scudo Sports

Bisikletle yük taşımak

Sele borusunda bağlamalı bagajım var ancak kadroya bağlamak için üzerinde bağlantı yerleri de var. Acaba bağlama demirlerini ayrı olarak bir yerden bulabilir miyim ?

Scudo
Bende bu durumdan muzdaribim,

120 kiloyum. Merida Speeder bisikleti uyar mı bana? Marketlere ve pazara gidip eşya taşırsam sıkıntı olur mu?

Herkese merhaba. Kron Xc1000 Mtb bisiklet kullanıyorum. Bisikletimde herhangi bir taşıyıcı sepet vb yok. Yazlıkta bisiklet ile alışverişe gidiyorum bazen. Ön Sepet falan baktım ama Mtb’ye çok yakıştıramıyorum şehir bisikleti sepetlerini. Belki spor bişeyler olabilir ama çok alternatif de bulamadım.
Amacım alışveriş poşetlerini taşımak. Öneriniz var mı?

Merhaba ben de uzun tura çıkmayı planlıyorum çanta konusunda bi ikilemde kaldım.
Bisiklete yüklenirken ön ve arka çanta şart mı? Yani ön olmazsa ne gibi bi dezavantajımız olur?
Sorumun sebebi şöyle aslında ön arka bagaj için bütçem kısıtlı arka için Ortlieb çantam var ama ön arka portbagaj ve ön çanta için toplam bütçem hepsini kaliteli almama izin vermiyor. örnek vermek için söylüyorum 1000 TL bütçem varsa bu 1000 TL'ye sadece kaliteli arka portbagaj mı almalıyım yoksa orta kaliteden hallice ön arka portbagaj ve ön çanta mı almalıyım emin olamıyorum. Eğer bisiklet dengesi çok etkilenmezse arkaya Topeak gibi güzel bir portbagaj alıp öne de sepet gibi bişey alıp o şekilde çıkmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Geri