Scudo Sports

Bisikletle Yaşadığım Kaza Karşı Tarafın Tepkisi!

büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yine.

firmanın suçu öncelikle ipler. balonlar o kadar aşağı asılmaz. öküz gibi kaldırımdan yola kadar hiç asılmaz. bisiklet yolu olsaydı onuda kapatacak şekilde asarlardı. ayrıca iki balon, müşteri vs nasıl insan canından kıymetli oluyor benim aklım ermiyor. o kafayla kazanılan paradan ne hayır bekleyerek iş yapmaya girişiyorlar ki.

Scudo
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.İyi yine sabırlıymışsınız ben bu tür durumlara tahammül edemiyorum elimde kalırlar

Öncelikle Hepinize Yorumlarınız İçin Teşşekür Ediyorum. Gerekli Hukuki İşlemleri Ailemle Birlikte Takip Ediyoruz... İnşallah Bu Şekilde İhmalsizlik Yapan İnsanlar Cezasını Alırlar... Doktor 1,2 Cm Aşşağıya Gelseydi Dağa Kötü Sonuçlar Olablirdi Diyor...

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun.. Ama birkaç kez Yazılmış. Düzeltmeden edemedim "ihmalsizlik" diye bir söz yok. Ihmal yada tedbirsizlik olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Nurettin A.
Geçmiş olsun. Kaldırımda gitmek bazen yolda gitmekten daha tehlikeli olabiliyor.

Geçmiş olsun. Çok tehlikeli bir yere denk gelmiş, bence çok büyük cezalar almaları lazım.

Ah sen değil de bir alman vb bi turistin oglu olacaktı.Sağlam dükkanı bende görürdü o kadın.

Herkeze yorumlari icin tessekur ediyorum... Bugun aksam saat 8 se uckapilarda vega ile baskn aciklamasi yapicaz

Allah korumuş. Bu şekilde kaza geçirip ölen insan var. Sonuna kadar davana devam et. Maddi manevi tazminat davanı da ihmal etme. Önemli olan para değil, bu şekilde sorumsuzca davranıp üstüne bir de haklı çıkmaya çalışan insanların yaptıklarını yanlarına kâr bırakmamak. Geçmiş olsun...

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Ayrıca hakkını aradığın içinde helal olsun kimileri umursamayıp boşveriyor ve böyle olayların önünü açıyor. Finike'den selamlar ;)

Teşşekürler Arkadaşlar... Sabah Aile Avukatımızla Görüştük... Dava Kamu Davasına Çevrilmiş... Kazanma ihtimalimiz yüksekmiş... Maddi Manevi Açmayı Düşünüyorum...

geçmiş olsun öncelikle.

halı dükkanının sahibi kadın büyük ihtimal duldur.

diğer dikkatimi çeken ise bu forumdaki yüksek seviye.

kazaya uğrayan arkadaşın profil resmine bakıyorum daha çocuk yaşta oldugunu görüyorum eğer yanılmıyarsam ama buna rağmen çok olgun ve aklı başında yazıyor. helal olsun

edit: haberi şimdi okudum, 14 yaşındaymış henüz

• Beğen
Tepkiler: ataberkdönmez
Geçmiş olsun. Bu durum karşısında kesin ve net duruşunuzu takdir ettim. Umarım her şey sizin lehinize gelişir.:alkis:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet A. Atalay
Geri