Scudo Sports

Bisikletle yapılan ön-arka kaldırma elleri bırakıp bisiklet sürme vb hareketler nasıl yapılır

bisikletle bazı hareketler nasıl yapılır

• lütfen yardım edin

• nasıl yapılır ne yapmam gerek

• yapabilirmiyim

• yapamazmıyım

• Toplam katılım
    25
@Invisibleman
3 saat güneş altında mtb ile hız yapmaya çalışan çılgın bisikletçi kafası :D

Scudo
Anket çok güzeldi ve hız yapmaya çalışan bir MTB'ci olarak oy vermem gerekiyordu. :D

@pohuman Forumun torbacısına uğramak lazım arada. İlk başta bende bu nasıl kafa diyodum. Sonra tanıştık torbacıyla :D Kafanın sebebini çözdük :D asşlkdlisakda

@M.Burak KARADAĞ sanal dahi olsa torbacı falan işim olmaz. Sporcu ruhluyuz zaten bize yakışmaz. :)

Ayrıca MTB kullananların kafası zaten doğal olarak güzeldir. Tasdiklemeye gerek yok. :D

ya bisiklet ister istemez nereye bakarsan oraya gidiyor. eğer sürerken gökyüzüne bakarsan ön kaldırabilirsin. kafanı iyicene geriye yatırırsan uçabilirsin bile

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Zamanla olur anlatılacak işler değil bisikletinle arandaki bağa bağlı. Bunları buraya yazıyorsan demekki hazır değilsin bisikletin sırlarını öğrenmeye.

@barayda La cevap verme şuna :D alsklidliasdaj Arkadaş bizde çocuk olduk bizde hevesliydik ön arka kaldırmaya el bırakmaya falanda kendimiz deneme yanılma yoluyla düşe kalka öğrendik :D Düşsün kalksın öğrensin :D hazırcılığa bak :D beyefendi bir de video atın falan diyo hizmeti de ayağına bekliyo :D

• Beğen
Tepkiler: ugurotus ve MakRo
@M.Burak KARADAĞ varya abi kesin bu çocuk bizi trollüyor biri resim buldu profil açtı heralde her yaznın sonunda " yardın edin ve gülücük " muhakkak var önceki yorumlarda attığım yine linki atyıyorum
1) (link)

2)
3)
( bu da türkçe bmx ile birisi yapıyor )
tek yapman gereken youtubeda aratmak forumda yazılan mesajları okuduğunda bile şüphe ediyorum şuanda

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Yalnız dikkat etmek lazım, bu iş profesyonelliğe bakmıyor :D

Geri