Hazır hortlamışken arka jant ve hidrolik ön fren tavsiye eder misiniz? 95 kiloyum frenin güçlü olması gerek. Her ikisi için de 200 lira kadar harcamayı düşünüyorum.
O düştüğün yeri tahmin edebiliyorum ,her gördüğümde ulan yapsam mı bi çılgınlıklar diyordum .çok güzel anlatmışsın sayende düşmüş gibi oldum şimdi röntgene gidiyorum
@caesar teşekkürler, bu kötü olayı güzel bir üslupla anlatayım dedim ki hem kask takmayanlara, hem bir anlık gazla böyle bir şey yapmaya kalkışacaklara ders olsun, sizlerin de okurken canı sıkılmasın.
Hazır konu hortlamışken ve yavaş yavaş vücudum kendine gelmeye başlamışken bir konuda yardım isteyeyim.
Bisikletin durumu şu:
1- Arka jantı değiştirmem gerek fakat bu konuda pek bilgim yok. Sadece çember ve bir kaç tel alıp yamulan telleri değiştirmem yeterli olur mu? Ne kadar bütçe ayırmalıyım?
2 - Bisiklet mekanik disk frenli ve ön freni hidroliğe çevireceğim. 200 liraya kadar fren önerebilir misiniz (96 kiloyum)
3 - Altus vites kolu ile alivio arasında hissedilir fark mevcut mudur?
4 - dış lastik ölmüş müdür? (kazadan beri bisikleti göremedim)
Teşekkürler..
(link)
Şöyle bir jant çemberi buldum iş görür mü sizce ve teller ile ördürme masrafı kaça gelir?
@Mustafa Zeybek dostum jantı değiştirmen sağlıklı olur. Dış lastiğe bir şey olmamıştır çok yüksek ihtimal. Altus alivio tercihine gelince arada fark tabi. Bildiğim kadarıyla fiyat olarakta çok fark yok gibi. 2. Soruna cevap veremiyorum
Öncelikle geçmiş olsun misal örnek veriyorum 3 bin liralık bisikletten 10 bin liralık performans beklemişsin gibi olmuş gerçek hard mtb bisikletleriyle zor yapılırken o hareketler tek amortisörle ölüme koşmuşsun bir daha deneme sakın
geçmiş olsun kardeş. Bu konuda bence doktorun sözünü dinle 3 ay kısa zaman, geçiverir. Ayak bileğini kırmış birisi olarak diyebilirim ki, sağlıklı ilerleme sürecinde yürümek ve bisiklete binmek arasında fark olmasa bile yürürken düşmek ve bisikletten düşmek arasında büyük fark var