Scudo Sports

Bisikletle yaklaşık 7 metre uçtum

geçmiş olsun, ben de can sıkıntısının musallat olduğu güneşli bir günde bisikletimle, yüzme bilmediğim halde Kızılırmak'tan geçmek gibi ölümcül derecede aptallık içeren bir eylemden sağ kurtulduğum için kendimi şanslı addederim.Önce boğulmaktan kendimi kurtardım, yoo hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmedi-geçseydi bile çok sıkıcı bir film olurdu kesin yarısında çıkardım-ve sonra da ırmağın içinden zar zor seçebildiğim bisikletimi etraftan bulduğum dallarla sudan çıkardım, sırılsıklam eve vardım ve bu ölümden dönme deneyimiyle yaşamımı zenginleştirdiği için Allah'a teşekkür ettim.

Scudo
@OnurÖzdağ
Bisikletin durumunu bilmiyorum kuzenimin evinde, gitcek durumda değilim.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Geçmiş olsun hocam. Benim gibi çılgın insanlar görmek, yalnız olmadığımı fark ettirdi :D.

Hocam 70° biraz abartılı kaçmış galiba. O açıda toprak kütlesinin durması doğal bir şey değil. Tamam ben indim kepçenin düzlediği 2-3 metrelik , 60° lik bir yerden. Ama benim indiğim yer insan yapımıydı.

@Serkan Mıstınoğlu
Havada savurduğum küfüre 2 harf daha eklemek istemezdim, ben almayayım :D

Bugün mr çektirdim. Elim ciddi değilmiş ama ayak ciddi. Size sormak istediğim bir şey var.

Doktor 1 ay üstüne basma 3 ay basket oynama bisiklet binme dedi. Yürümekle bisiklete binmek arasında fark var mı?

Özellikle 1. Ve 2. Viteste zorlamam zaten. Bir sorum daha var: benim ciddi iğne fobim var, dişçide iğne yapılacağı için 2 ay ağrı çekmişilğim var. Ayağım için iğne de verildi, yaptırmasam sorun olur mu?

Teşekkürler.

Daha fazla acı çemek istemiyorsan ve sağlığından olmak istemiyorsan dokturun sözüne harfiyen uymanı tavsiye ederim sağlık şakaya gelmez sağlığın bozulduğu zaman kıymetini anlarsın

@Bench dostum geçmiş olsun. Doktora ve tanıya göre değişir. Sakatlik bu işin fırtatinda var maalesef. Eğer binememeniz gerekirse de çok dert etmeyin :)

@Cem cm
Teşekkürler, Binmemem gerekmeyecek de en az 1 ay binemeyeceğim. Spd bile aldım bugün, o 1 ay nasıl geçecek :(

@Yusuf ER
Teşekkürler, açıkçası ben de bilemedim onu. Beni alması için arkadaşımı çağırdım gelmeden önce acıdan ağlıyordum ama getirdiği tekerlekli sandalyeyle arabaya ı giderken baya güldüm acı içinde olmama rağmen. :D

Bacağımı yere doğru uzatınca ağrım artıyordu, ben de ağrıyan bacağımı diğer bacağımın üstüne attım. Ayağım da çıplaktı.o halde kalabalığı yara yara ve manyak manyak gülerek yolculuk etmek de ayrı bir deneyimdi. :D :D (biri de arkadan yamulmuş bisikleti sürüye sürüye getiriyor)

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar.

Konuyu havada durdum şahitlerim var gibi anlatmış arkadaş :)

Bu tarz olayların yaşanmaması için en azından ekstra kontrollü inmeniz gerekirdi.. patır kütür ineceğiniz yerlerde bir ısınma turu veya ön inceleme yapmış olmanız gerek.

Düştüğünüz yer bir yamaç olsaydı ve siz oradan uç saydınız şuan gerçekten o listede yapacak başka bir şeyiniz kalmayabilirdi.

Hem MTB hemde Yol kullanıcısı olarak şu durumu Tasvip edemiyorum .. Ben bisiklet kullanıcılarını ve sporla uğraşan herkesin daha bilinçli ve dikkatli hareketler içerisinde davranmasını bekleyen biri olarak bunu yazmak zorundayım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Aykuttasdelen
Öncelikle teşekkürler. Sizi anlıyorum, hak da veriyorum.inmeden önce inceleme yaptım fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. 10 günlük tecrübemle haddimi aştım açıkçası. Aklım da başıma geldi. Bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı :D gerçi yaptığımın sonucu ölüm veyahut kalıcı sakatlığa varabilirdi, gerçekten şanslıyım doğrusu.

Uyarınız için teşekkür ederim. Bundan sonra dikkatli olup sınırlarıma göre davranacağım.

• Beğen
Tepkiler: Aykuttasdelen
@CmlCLK Aslında iyi fikir. Ya ölürüz ya kalır isimli bir konu olsa güzel olur :D

Çocukken bisikletle duvara çarpma yarışması düzenledim. Duvar dediğim kaldırımdan hallice bahçe duvarı, oraya hızla gidip çarpıcaz, çarptıktan sonra ayağı yere koymadan en uzun süre bisiklet üzerinde duran yarışı kazanacak. Tabi ilk deneyen ben oldum. Duvara çarptım, maşa kırıldı ve ben bahçeye uçtum. Uçmak sıkıntı değilde bahçenin içinde toprah görünmüyordu otlardan, meğerse o otlar ısırgan otuymuş. 3 gün boyunca acı çekmiştim. :D

kask takmanın önemi geçmişler olsun. çamlıkda bisiklet binip sabahın kör vaktinde itlere rağmen koşardık emme seninki cesurca bi atraksiyon olmuş bizim oğlan allah beterinden korusun.

@Sezai tunacay
Teşekkürler.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı, sakatlık olmasaydı anlamı olmazdı.
Geçmiş Olsun

Geri