Scudo Sports

Bisikletle Veliefendi yolunda 3 kişi tarafından darp edildim. -Yardım!-

iki ayaklısından dört ayaklısına kadar itinden köpeğinden ne çektik yemin ediyorum, bu ülkede ağız tadıyla bisiklet sürmek bize haram galiba. geçmiş olsun hocam geciktirmeden hemen darp raporu alın.

Scudo
@07yusuf
Peki nereye gitmesini öneriyorsunuz? Sizin görüsünüzle türkiyeyi haritadan sildik tamam benim görüsümle almanyayida sildik cünkü durum ayni, Fransa, Hollanda deseniz yine ayni (Fransa hatta daha kötü olabilir) acaba simdi bu cocuk nereye gitsede kendini kurtarsa????

Gercekten gelin forum ahalisi bu durumu düsünelim.

@-Cihan-
Türkiyeden bir sey beklimiyorsunuz ama gereken müdahalelerid yapmiyorsunuz. Ilk yorumunuzda Polisin darp raporu istedigini kendiniz söylüyorsunuz ve simdide polis ilgilenmedi ve karakoldan kovdu beni diyorsunuz. Karakoldan kovan polis sizden neden darp raporu istesinki.
Peki diyelim o saate darp raporu almak icin yer bulamadiniz peki sabah kalkip neden hemen gidip bir rapor almadiniz. ayrica polis siziu kovduysa ki böyle bir yasa yok neden sikayetci olmadiniz o plisden. Sizler böyle yaparsaniz hakinizi aramasaniz, daha cok darp edilirsiniz daha cok karakoldan kovulursunuz. Bu durmdada türkiyeyi kötülemeniz gerekmiyor.

Kusura bakmayin ama yariniza bakinca üc kisiden ("Yerde baya hırpalandım tokat yumruk tekme yedim") bu derece hirpalanmaya benzemiyorda sanki bisikletten düsüp hafifce bacaginiz yere sürtmüs gibi görünüyor.

Neyse herne olduysada bir yaraniz var ve yaraniz icin gecmis olsun.

DIPNOT: Sonuc yine türkiyeden bir sey olmaz konusuna baglandi.

Adamların plakasından bulunma ihtimali yüksek bizi ise en fazla forma ve bisikletin renginden tanırlar, bu durumda bizim onları şikayet yerine darp etmemiz daha mantıklı olur, komaya soksan bile zor bulurlar, polise gitseler bile bizim gibi sonuç alamazlar

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
ilk önce biz hakkımızı aramayı öğrenmeliyiz. Ülkeyi kötülemenin anlamı yok..Biz hepimiz zaten Türkiye yiz. üşengeç ve korkak olursak eğer hak ettiğimiz budur. (korkaklıktan kastım karşı tarafa kabadayılık etmek değildir. hiç bir şey çıkmaz diye düşünüp karanlık senaryolar düşünerek pes etmektir) geçmiş olsun ve lütfen ayağa kalk ve biraz savaş.....

Herhangi bir hastanede darp raporu alabilirsiniz. Özellikle yüzünüze aldıgınız bir darbe doktor tarafından not alınmalıdır. Yüze yapılan darbe kalıcı oldugunda ciddi bir resmi işleme tabi tutulur. Yani kalıcı hasar vermek için yapıldıgını gösteriyorsa...

Bunun dışında Polise gidip şikayetçi olabilirsiniz. Maalesef ve iyi ki o kısmını bilemiyorum,
ülkemizde ÖKÜZ görünce alttan almak, serin olmak ve mmkünse kaçmak tek yol. Herşeyi bademlere ve öküzlere terk etmiş gibiyiz zaten.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Murat Cömez

Vucudumdaki morluklar ertesi gün belli oldu dizimde 3 yara belimde 4 morluk kaşımın üstünde iz belirdi . Buraya atsaydim 2 sayfa resim olurmuş . Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

Hocam geçmiş olsun. Böyle ayılardan maalesef çok var

@-Cihan- Mücavir alan içindeki neredeyse bütün hastanelerde acil serviste polis olur, adli rapor tutarlar. Yoksa da, en yakın Polis / Jandarma karakoluna haber verirler ve oraya yönlendirirler. Soracakları ilk soru; "şikayetçi misin?" olacaktır, çünkü Türk Ceza Kanunu'na göre, yaralamaya sebep olmanın soruşturulması yaralananın şikayeti durumunda başlatılıyor (aksi örneği; ölüme sebep olunca kamu davası açılır otomatik olarak).

Halen süreci başlatmak istiyorsanız (ki benim fikrim başlatılmasının iyi olacağı yönünde) en yakın hastaneye gidip başvurmanız. Acil doktoruna (veya durumunuz acil olmadığından ötürü polikliniğe yönlendirseler de uzman doktora) durumu kısaca özetleyip, adli rapor tutulmasını talep ederseniz yeterli olacaktır.

İşimizle ilgili olsun veya olmasın, herkesin bir TCK'yı açıp şöyle bir okuması olası bir durumda nasıl ilerlenmesi konusunda çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ben de avukat değilim, ama işim gereği benzeri durumlarla karşılaşabiliyoruz.

Bu arada, çok geçmiş olsun.

Trafikte gezerken arada bir de olsa araçlar tarafından sıkıştırıldığım, yada önemsemediğim oluyor. Ben onları bile şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama haliyle kaza ortaya çıkmadığından, olay vuku bulmadığından herhangi bir ilerleme olmaz diye bildiğimden herhangi bir girişimde bulunmuyorum. Şimdilik sadece plaka ve olayları not ediyorum. Sonra ilk düşünce ile verebileceğim tepkimi kaybetmiş oluyorum. Ve son olarak son günlerde motorcularda ki gibi kamera kaydı yapmak var aklımda. Ama bunların hiç birine güvenip kendimizi metal yığınının altında bırakmak değil tabiki amacım. Sadece bir nebze olsun dikkat çekmek.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırt çantanızda sele çantasında nerede olursa olsun sert,delici,kesici bir alet mutlaka bulundurun. Burası artık Çomaristan maalesef. Darp raporu felan hikaye yediğin dayakla kalacaksın maalesef. Ama sen de ona zarar verebilseydin en azından için rahat olurdu başınada hiç bir şey gelmezdi bu ülkede.

Hergün menfi haberlerle doldu forum..Yukarıda bir arkadaş demiş,bende tekrarlayayım..İmkanınız varsa,kaçın bu ülkeden..

6.mesaja bakın..Genç arkadaşımızı karakoldan kovmuşlar resmen..Ondan sonra da ay sonu bankamatikten iş yaptık diye maaş çekecekler..!

Kendi vatandaşını bu kadar aşağılayan başka bir ülke var mıdır acaba?!

Bir şey daha..Sakın arabalara,yayalara filan öyle HOOPP diye bağırmayın..Hiç seslenmeyin..Hep geri viteste dolaşın..Hep savunmada olun..Bırakın karşınızdaki kişiler,size üstün görünsün..Siz korkak görünün..Başka türlü olmaz..Ben böyle bisiklete biniyorum..Her bindiğimde karşıma mutlaka yanlış yapan birileri çıkıyor ama hiç seslenmiyorum..

@fthgzl79

Kesinlikle katılıyorum etrafımız, zaten etrafımız cok bilmişlerle kendi egolarını tatmin etmeye calışan insanlarla dolu (Sözüm forumdan dışarı :D)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@brstrmn

Bence bu yöntemi sakın denemeyin derim, kimseye önermem. Sert, delici, kesici alet var yanınızda ve diyelim ki kullandınız ve diyelim ki adamı öldürdünüz. Bu geri dönüşü olmayan noktadan sonra allah muhafaza katil oldunuz, haklı olmanızın hiçbir anlamı kalmadı. Ya da tam tersi mücadele esnasında darbeyi siz aldınız, yine allah muhafaza oracıkta can verdiniz. Siz de it kopuk değilseniz onların yöntemlerini kullanmanızın bir anlamı yok. Evde sevdiklerinizin olduğunu unutmayın, bu tip sonunun ne olacağını bilmediğiniz şeylere de girmeyiniz naçizane tavsiyem. Gidip kanun ve hukuk yollarını takip edin. Geçmiş olsun.

@brstrmn

Bu bir tavsiye olamaz. O sert veya delici maddeyi kullanmak, Bisiklet kültürüne sahip birisine yakışacak bir davranış değildir. Oldu da yanında bu tarz bir maddeyi taşıyor diyelim, kullandıktan sonra doğabilecek sonuçları göze almak gerekir. İnsanın gözü karardığı zaman karşısındakini görmez. Kıssadan hisse, öfke ile kalkan zarar ile oturur. Hangi ülke de yaşarsanız yaşayın, öfke çözüm getirmiyor.

@-Cihan-

Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar ne olursa olsun işin peşini bırakmayın. Atacağınız her adım size olmasa bile sizden sonra birilerine yardımcı olur. Ben daha basit bir konu için uğraştım. Linke tıklarsanız devam eden süreç hakkında bilgi alabilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Güzel kardeşim, öyle bir yerde yaşıyoruz ki hakkını savunmak, şikayet etmek, uyarmak elbette erdemli davranışlar fakat hani diyo ruz ya burası Türkiye diye. Psikopatı olur ne bileyim elinde tabancası olur olayı yaşamadım, şahit de olmadım ama buna da şükür diyebilirim yanlış anlamazsan.

"Bu ülkeden bir cacık olmaz" lafı artık benim çok canmı sıkmaya başladı.Gidin anam.Uçun avrupalara.Onlarda kucak açmış sizi bekliyorlardı zaten.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@kapluj

Dört ayaklısını karıştırmayın, ne yeri ne de zamanı.

Başlık sahibi arkadaşa da geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Hocam çok geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın.... :(

Geri