Scudo Sports

Bisikletle Uludağ'da Kar Keyfi...(..buyrun fotoğraflar..)

@edi55

hep ayağınıza sağlık, hep teşşekkür ...nerdesin be abicim gezilerimiz senle bi ayrı zevkliydi. mazeretlere karnımız tok senide aramızda görmek istiyoruzzzzz

Scudo
@msd_57

merhaba Mehmet :)
seninle pedallama fırstımız olmadı ama bir daha ki tura mutlaka bekleriz
ayakların pedallarından eksik olmasın

• Beğen
Tepkiler: msd_57
hey gidi günler hey :)
ne turdu ama,
soğuk,yorgunluk,doğa ile mücadele,bacakların bitttiği an işte bunların hepsi çok güzeldi çoookkk ;)

uludağa çıkış ve iniş düz yoldan yapılmıştı.şimdi herkesin o zaman aklında arazi inişi kalmıştı.ekşın ekşınnnnnn diye kulaklarımız çınlamıştı bolbol.eeee nedersiniz yakında bir arazi inişli-bol çamurlu bir uludağ daha yapalımmı.;)

hızlı bey super bi girisim ornegi daha goruyorum :)

bu arada birde kartepe hep aklimdadir bilginize

bu hafta Abanta keşif için,denis ve yiğit arkadaşlarımız gidecek.bir aksilik olmazsa bol foto ve bilgilerle bizlere yardımcı olmak üzere formda paylaşacaklar. ;)

İnşş. Bi aksilki olmazsa pazar 10.30 da Boludayız.Tecrübelerimizi ve Fotoları Foruma aktarcaz.:) Herşey sizler için:) Bakalım Ayı kovalıyo mu,inişler çıkıslar nasıl hepinizi aydınlatcaz:)

@yighitjan
abi ayının yakından bir kaç pozunu rica etsem benim için ama lütfen samimi olsun azcık. :D

çekcez çekcez:)Eymirdeki yaratıgın ne oldugunu bulamadık ama abantta bi poz alcaz:)

arkadaşlar şubat ayı içinde uludağ projemizi hayata geçirelimmi ne dersiniz. ;)

hımm guzel bir plan gibi durmakta peki subatin hangi ceyreginde

vallahaa uzel olur ama,busefer uludağ olmasn bence:)yahu adımızı kazıdık bee oralara:):)bırkac hafta önce ahmet abı ve elman tabııkı ekıp arkadaslarıyla bol çamurlu ve patıka,zorlu bır gezı yapmıslardı,misi köyü ve civarı,elmanla konusur netlestırırız.ama tabıkı öncelıkle bursalı arkadaşlarımızın müsait bır gününe denk getirelım kı coşku olsun.nıko bence biz tarıhi onlara bırakalım,hatta cumartesı olsun belkıde.ya pazar dönüşümüz zor olur,pazartesıde işbaşı cok zor oluyo bee,bakalım bursayı bır dınleyelım de ona göre:))

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
tabiki yaza dogru dostlar ...
şu an havalar soguk... biz kısa turlar yaparak, kışın geçmesini bekliyoruzz
güzel turlarda görüşmek üzere.....

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@edi55

anca yaza doğru yapılabilir zaten. ama kesin yapılır:D şu sıralar saitabattan sonrası imkansız...
elmanın neden çamura ara verdiğini tahmin edebiliyorum, geçen hafta farklı zamanlarda aynı rotayı yapmışız kilolarca çamur temizledim bisikletten...

edız bbey harıka bır rota dıyorum,bızım ıcın de uygun olur,sanırım buna benzer bır
inişi kutsalla beraber gerceklestırmıstık 2007 yazında:)onnumara bır alan secmısınız nedıyelım yahuu ellerıne zevkıne sağlık:):)hoscakalın

Geri