Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

slm larrr.. bugün anternman rotam gündogdu idi we anternmna SAAT:9:00 cıkıs yaptım saat:12:00 ewe geldım cıkıs yaptıgım saat te suratım soguktan nerdeyse felç gecırıodu bıde yarın 6:30 da cıkıs yaparsak ne olur bılmıorum zaten tempo yawas olucak yukarlarda telef olmayalım o sogukta
ELMAN ABI SAAT KONUSUNU SENINLE ÖZELDEN BI KONUSALIM....
tesekürler.....
lütfen gelen arkadaslar RÜZGAR GECIRMEYEN üstlükler alın.........

Scudo
@xtc_semih
elman abin kadar başına taş düşsün.
buluşma 6:30
hareket 7:00
bunun ilerisi gerisi yok o kadar :cool:

dun gece uyuyamadıgım icin sabah kalkamadım ve sizlerle tanısamadım :( ihsallah bir dahaki uludag cıkısında sizlere bisikletimle eslik edecegim ...

Arkadaslar Sonuclari beklemektayim

Ins istenilen bi ortam ve gezi saglamistir. TAbiki kazasiz ve belasiz

ewet gercekten cumartesi günü cok güzel bir antreman oldu. havanın güzel olması hepimiz için morel oldu..
7.30 yola cıkmamıza ragmen 12.00 gbi ötellerde toplanabildik.. yollarda bayagı kar ve buz vardı..cıkışta buz fazla etkilemedi ama inişte kötü oldu bir cok arkadaşımız düştü..:( şansızlık işte.. inerken kırıcı bir soguk oldu ama unutamıyacagım bir gün oldu diyebilirim.. katılan arkadaşlara cok teşekkür ediyorum özellikle istanbuldan ve ankaradan üşenmeyip buraya gelip beraber bir antreman yapmamız cok güzel oldu.. o anlar ölümsüzleştirildi ve bir cok foto çekildi..
ii forumlar..
resim ve videolar en kısa zamanda eklenir..

uludaga cıkarken cektigim bir kac resim..

http://img412.imageshack.us/img412/9641/sany0103nb3.jpg

http://img117.imageshack.us/img117/5645/sany0088xo9.jpg

http://img102.imageshack.us/img102/5977/sany0087kk4.jpg

http://img102.imageshack.us/img102/3876/sany0083cv8.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/1821/sany0106er7.jpg

http://img410.imageshack.us/img410/2697/sany0105ck2.jpg

arkadaslar fotolar ıcın lütfrn baska sayfaya yanı sehır ıcı tur ve foto görüntülerüne atsarsak daha ii olucaktır,bende de güzel resımler var ama küçültmekte sorun yasıyorum ve ekleyemıyorum,7.2mgpsel makınamla cektığım ıcın,hallader halletmez byuk sabırsızlıkla oraya atıcam yanı yenı sayfa ya,vee buraya da foto ve paylasımınız icin de çok teseekkurler,harıkaa bır gezii oldu oldu,emeği gecen herkese özellıkle bızlerı yalnız bırakmayan bursalı tüm ekip dostlarımızı canı gönülden tebrık ederm.

nihayet geziyi sorunsuz ve eğlenceli bir şekilde tamamladık. umarım katılan herkes için keyifli bir gezi olmuştur. dönüşte yaklaşık 7-8 kişi arka arkaya aynı yerde kayarak düştük, o bile acaip eğlenceliydi. :D

ismail fotolar için çok sağol..
üstad senden de bekliyoruz diğer fotoları bir an önce.

grikartal, dostum nihayet görüştük, muhabbetin çok sağlammış ;) her zaman bekliyoruz, seni ve tüm dostları...

sevgiler, selamlar hepinize...

• Beğen
Tepkiler: ismail issi
Arkadaşlar;

Öncelikle niko ve grikartala teşekkür etmek istiyorum böyle bir organizasyon sorunusuz ve keyifli ve de Alperen arkadaşımızında yardımlarıyla gerçekten çok keyifli oldu ama en kyifli olan inmekti. Bursalı olsam abartmıyorum haftada bir kaç inerim orada :)) Bu arada bursalı arkadaşlarında misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Hoşçakalın..

Yakın da yine çok keyifli gezilerin planları yapılmakta, bizleri takip edin olurmu:)

arkadslar geldıgınız ıcın cok tesekkurler. eglencelı bır gezı oldu. bıraz kondısyon eksıgım oldugu ıcın dayanıklılık testı gıbı oldu benım ıcın. hızlıya grıkartala ve dıger arkadaslara tekrar tesekkur ederım. gene beklerız :D

selam arkadaşlar:
Tahminimce gezi çok güzel olmuştur her ne kadar Gelmek isteyipte gelemesemde... istanbul dışından gelen dostlarımıza, bursalılar olarak misafirperverliğimizi bizim arkadaşların gösterdiğini umarım..misafirlerimizle dönüşte tanışma imkanı buldum, çok sıcak bir ortamdı herkese çok teşşekkür ederim. inşallah başka organizasyonlarda görüşmek ümidiyle...
hoşçakalın

Bisikletle Uludağ'da Kar Keyfi

Bisiklet sporuna gönül veren spor ve doğa tutkunu olup değişik bir organizasyonda benlikleri ile bir bütün olup zorlu bir
tırmanış için bizlerle birlikte pedal çeviren tüm dostlarıma ve

Bizlerle birlikte olamayıp gerek telefonlarıyla arayıp,gerekse mesajları ile bizleri gönülden destekleyen tüm pedalcı arkadaşlarımıza
arkadaşlara teker teker teşekkür ederim.

Forma duyuruyu yaptığım 06.11.2007 tarihinden beri (ve tabii bunun önceside var) çeşitli olarak bilgilerinizi,tecrübelerinizi
duygu ve düşüncelerinizi bizlere aktardınız bizlerde bunları derledik toparladık herkes birşeyler buldu her yazılan mesajda

ve sonuç olarak sizlerinde takip ettiğiniz gibi planlar yapıldı uygulama aşamasına gelindi.

İstanbul-Ankara ve Bursa guruplarının buluşması ile
sabah saatlerinde başlayan tırmanış kimi yerlerde asfalt kimi yerlerde buz ayrıca üst kısımlarda kar üstünde ve
tehlikeli olmasalarda varlıkları ile bizi titreten kuçu kuçu dostlarımızında katılımı ile keyif içinde
sağ-salim noktaladık.

İniş esnası ise harkulade geçti diyebilirim inanın o kadar zorlanmamıza değdi, inişteki kontrollü ve heyecanlı
sürüşlerimizle uçarcasına yolun tadını çıkardık.

yine yaparmısın diye sorsalar evet yaparımmmmmm derim hemde hiç tereddüt etmeden.

Fotoğraf ve yanılmıyorsam video çekimide var sanıyorum bende heyecanla bekliyorum .

yeni turlarda heyecanları yaşamak adrenallerimizi yükseltmek adına görüşmek üzere diyorum sevgi ve saygılarımla

resimlerimizi ve gezi ile paylaşımlarımızı aşağıdaki linkten devam ettirirsek daha derli toplu olur düşüncesindeyim. :)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=20379

herkeze tekrar tesekkurler saga salim tamamladiginiz ici turu,

bu tur bende bi eksiklik olarak kalacak ama tekrarinda nasip olur ise orada olacagim.

Merhaba arkadaşlar,
Sayeniz de uludağıda görmüş oldum. Ve şunları söylemeliyimki gerçekten çok güzel ve unutamayacağım bir gezi oldu.

Otobüs terminalinden alıp otelime kadar yerleştiren Fatih arkadaşıma, Tur süresince desteklerini ve ilgisini esirgemeyen Elman ve Niko arkadaşlarımıza ve Yine tur süresince destek olup benimle terminale kadar eşlik eden Onur arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. Ve tabiki katılım gösteren diğer tüm arkadaşlarımada sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ve yine sizler gibi dostlerı benimle tanıştıran bisikletforum'a ayrıca teşekkürler..

Niko kusura bakma turşular poşeti sağlam bağlayamadığım için yalan oldu ama birdahaki sefere daha sağlam düzgün ayarlıcam.

Uludağ... Gerçekten bir çok şairin ilham aldığı gibi ihtişamlı ve güzel..

Ve bu arada dönüşte terminalde yaşadığım şu diyaloğu paylaşmadan edemicem :)

Terminalin içindeki FastFood kısmında otururken servis yapan çocuk yanıma yaklaştı ve,

- Abi bisiklet sizinmi
- Evet
- Abi sabahın 7 buçuğunda uludağ yolundaki bisikletliler sizmiydiniz?
- Evet
- Abi siz manyakmısınız yaa... Ne işiniz var bu soğukta.
- (Bende hafif bir tebessüm)
- Abi peki bunun için size para veriyorlarmı
- Puhahaha :)

Tekrar Teşekkürler

Selam Grup,

Arkadaşlar çok istememe rağmen sevgili dostum niko yada belirttiğim gibi,başka programım olması dolayısı ile gelemedim:) herkesi sağ sağlim döndüğü ve güzel Gezi için tebrik ediyoruum;)

Ben de 1 Doğa sporcusu olarak Isparta Eğirdir de 3 günlük faaliyette idiim...Komando ların Eğitim yaptığı alanlarda komando iniş çıkışları yaptıık:p

1. Gün - Balkırı yaylası,Yukarı Gökdere köyleri arası 20 km

2. Gün - Sipahiler köyü yakınlarına kadar st paul ( kral yolu ) takiben harika 1 kanyon geçişii 7,5 km

3. Gün - 2650 mt Davras Dağı tırmanışı 2100 mt kadar çıkış ve dönüşşş

Müthişşş 1 keyif anlatamam arkadaşlar yaşamak lazım;)

ve bu programı bitirme pahasına komando iniş,çıkış,trek ve tırmanma faaliyetleri sırasında baş parmağımı zedelememe rağmen bitirdim.15:00 de Isparta'dan yola çıktıık 23:00 de İstanbul'daydım.

Sabah doktora gittim iç kanama olmuş,parmak şiş,tırnak mosmor sanırım düşer dedi.Heyecan macera ugruna sakatlandım ama değdi.İnşallah en yakın zamanda aranızdayım arkadaşlarım,dostlarım....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri