Arkadaşlar ben gelemiyorum, maddi imkansızlıklar nedeniyle son ana kadar bekledim acaba birşeyler olur mu diye ? Malesef olmadı. Çok koydu bana ofs umarım siz son demine kadar eğlenirsiniz... iyi eğlenceler
Bu organizasyona ne kadar çok gelmek istediğimi sanırım en iyi Elman arkadaşım biliyordur. Fakat ne yazık ki ailevi nedenlerden dolayı katılmam imkansız bir hal aldı.
Sırf bu organizasyona gelmem için, benden maddi-manevi desteğini esirgemeyen Elman Temel'e çok teşekkür ederim, fakat ne yazık ki ben 22 Aralık günü sizlerle olamayacağım.
Hepinize şimdiden iyi eğlenceler, lütfen bol bol fotoğraf çekin...
omadı halıll bee geleceğini duymustum,aramızda olmanı canı gönülden isterdik ama gelememene de üzüldük vallaahhaa nedıyelım,inşlhh bıdahakıne iii bayramlar
Arkadaşlar,
İşlerin yoğunluğundan dolayı bir süre forumdan uzak kaldım ve yine o yoğunluk nedeni ile -üzülerek belirtiyorum ki- tura katılamıyorum. Umarım tur çok zevkli kazasız ve belasız geçer.
Aslında ne planlar yapmıştım. Benim arabada arkada koltuk yok iki tane bisiklet sığıyor. İstanbul'dan giden arkadaşlardan birini daha alayım diye düşünmüştüm. Ama ne yapalım kısmet olmadı. Ah ah. Neyse... Herkese selam. Herkese iyi bayramlar.
halil durumunu çok ii biliyorum
ama arkadaş ve aile unsurlarının değerlendirmeleri çok farklıdır.o bakımdan ailenle kalman adına daha ii
olsun,sağlık olsun bi başka bahara
Şimdi son mesajlara bakıyorum da, gelemeyeceğini belirtenler artıyor...
Sakın şevkiniz kırılmasın arkadaşlar, Uludağ'ın zirvesi sizleri bekliyor. Bizimkisi artık başka bahara (yoksa kışa mı demeliyim? ). Aslında ruhumun böyle bir özgürlüğe ihtiyacı var bu dönemde ama kısmet...
Yolunuz açık olsun, tekrar hatırlatıyorum fotoğraf konusunu Döndüğünüzde tatmin edici sayıda fotoğraf görmeyi umuyorum...
BAYRAM MESAJI::ArkadaŞlar:burada Hepİnİzİn Mubarek Kurban Bayramini En İÇten Dİleklerİmle Kutlar Beraber Nice Bayramlar Dİleklerİmle.mutlu Ve Huzurlu Bir Bayram GeÇİrmenİzİ Temenni Edİyorum....DOSTÇA KALIN
ya gelemeyenlerin sayısının artmasına üzüldüm. ben de kötü bir haber vereyim; burası acaip soğudu arkadaşlar. bugun yaklaşık 80 kmlik bir antrenman yaptım -dağa falan da değil- ve resmen dondum.yol değil ama soğuk mahvetti. c.tesi çok ama çok sıkı giyinmek şart. bere kesinlikle yeterli olmayacak kar maskelerini unutmayın arkadaşlar.
uludağ gezisini ilk duyduğuymda çok sevinip gelmeyi planlamıştım.hatta peder beyin caddy ile alperene destek verip birkaç arkadaşıda alırım demiştim.fakat lojistik işi ile uğraştığım için iş yakamı bırakmıyor.kaçırılmıyacak bi fırsattı benim için.katılım azalsada şuarada 2 gün kaldı ne olursa olsun gidin.Şimdiden kazasız belasız tam kodaro gelme dileğiniz ile.bayramınız kutlu olsun.
herkese bol sans.
gelmeyi isterdim ama malum aile gonülleri olmadam turun benim için bir anlamı olmayacak yinede o anları yasamak ısterdim
bu arada herkesin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlarim bizleri canab-ı hak bu bisiklet askı olan plartformda bulusturmayı nasıp eylesin amin.
selam
aile rızası yoksa zaten bence gelmenin bi anlamı yok aile herşeyden önce gelmeli seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım.. platformlarda görüşmek dilegiyle..
Gelemeyenler için üzüldüm, ne kadar kalabalık olursak O kadar iyi olurdu aslında ama sağlık olsun, İstanbul avrupa yakasındaki arkadaşlardan umarım gelmeyen yoktur, Mehmet ÜLKÜ, Recai ERTAŞ ve Ben şimdiden hazırız.
arkadaşlar merb.
bursada son günlerde kırıcı bi soğuk var.lütfen herkes hazırlığını ii yapsın,giyim mevzusunu dikkate alsın.bugün iliklerime kadar üşüdüm.o bakımdan HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN
slm elman abıı cok haklsın kuru bı soguk war...yol bısıkletımle düz yolda fazla saate karsı bı anternman yap tım bu sabah mudanyaya gıttım abı az kaldı gecıte gelmeden donuyodum....
Arkadaslar gelırken rüzgar gıcırmeyen bısıler mutlaka alın uludagı düşünemıorum ben tesekürler
Kesinlikle haklısın, Bursa'dan gelen haberleri dikkate almamız lazım ona göre hazırlık yapalım ki, kimse mağdur olmasın.
Kardeş ben askerliğimi Bitlis'te J.komando olarak yaptım 75/4 devre bana oradaki karlı gecelerimi hatırlattın hazır kıta deyince sağolasın.
Evet İstanbuldan gelecek arkadaşlar... Son hazırlıklarınızı umarım tamamlamışsınızdır çünkü hareket zamanına sadece saatler kaldı. Daha önce programlandığı gibi Velespit'in önünde buluşup yemek ve ihtiyaçlarımızın giderilmesinden sonra yola çıkacağız.Üşümemek için çok ve gereksiz kalın giyinmek performansın arttığı noktalarda vücutta fazla terlemeye neden olabilir. Performans değerleri düştüğünde ter üstümüzde soğuyarak üşümeye neden olur. Çıkarken ki performansımız inerken harcadığımızdan fazla olacağı için inerken giyilecek yedek içlik vs.. gibi kıyafetler işinize yarayabilir. Giyimin yanında önemli olan gıda konusuna da dikkat etmek gerekli. Yükte hafif enerjide bol gıdaları ve içecekleri seçmeyi unutmayın