Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

Listenin son hali bir kişilik yer kalmıştır ;

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. hızlı (İstanbul avrupa)
3. grikartal (istanbul
4. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
5.bluebike (İstanbul avrupa)
6.cengiz (istanbul avrupa)
7.Recai ERTAŞ (İstanbul Avrupa)
8.Mehmet ÜLKÜ (İstanbul Avrupa
9.Özkan özdek (istanbul anadolu)

• Beğen
Tepkiler: elifm
Scudo
İstanbul Avrupa yakasından Velespit bicycle & service 'nin aracı ile gelecek olan
arkadaşlar

bizler buradan karşıya geçiş için Sirkeci'de buluşup deniz yolu ile karşıya geçip Alperenle buluşmak üzere Velespit'e doğru pedal basacağız.

Anadolu yakasında olanlar zaten o bölgede oldukları için ulaşım problemleri olmayacaktır. :)

Buluşma tarihi: 21.12.2007 CUMA ( gecesi )
Buluşma yeri: Sirkeci Kadıköy vapur iskelesi
Buluşma saati: 22:00
Hareket saati: 22:30

Not:İrtibat için Velespit bicycle & service'den Alperen 0216 337 96 60 ve ben 0535 761 40 07

Herkeze Selamlar;

( 2 haftadir suren bacak problemim yeni duzelmekte bu sebele sizileride oralarda bi aksilik olusur ise madur etmek istemem. Bu sebepledir ki neyazik gelemiyecegim. Ama gonlum sizinle olacak artik fotolar ile teselli olacagim. beni Affedin kazasız belasiz yolculuklar. Birdahaki sefere gorusmek uzere :) )

Bugun itibari ile son liste

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa) -
2. hızlı (İstanbul avrupa)
3. grikartal (istanbul
4. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
5.bluebike (İstanbul avrupa)
6.cengiz (istanbul avrupa)
7.Recai ERTAŞ (İstanbul Avrupa)
8.Mehmet ÜLKÜ (İstanbul Avrupa
9.Özkan özdek (istanbul anadolu)

Arkadaşlar Herkeze selam,
21 Aralık Cuma günü, Ankara aşti otogarından saat 11:00 de harekete geçiyorum.
Kamil Koç' un sitesinde belirttiği üzere saat 17:00 de Bursa-otogar a varmış olurum..

Kayapalı otelde de Resarvasyonumu tek kişilik olrak yaptırdım..

Beni karşılayacak arkadaşların Dikkatine :)

Herkeze selamlar

• Beğen
Tepkiler: grikartal
süpersin deniz dostum,orada görüşmek üzere

sabah ziyaretine gelir seni kaldırırız be yaw,ayrıca telf. numaranıda iletirmisin

not: çubuk turşusu sözün vardı bilmem hatırlarmısın :D

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@hızlı

Hehe :) unuturmuyum hiç.. yarın çarşıya çıkıp onuda alıcam.. Bu arada msn adresini kendime ekledim..

Detayları konuşuruz.

bizler cuma gecesi 01-02 gibi yola çıkacağız ve sabah erkenden orada olacağız kısmetse.
senden ricam
*sizlerle nerde buluşulacak
*saat kaçta tüm katılımcılar hazır olacak
*ve saat kaçta pedal çevireceğiz
bunu net bir şekilde bizimle paylaşırmısın lütfen.
bayram dolayısı ile forma giremiyenler olur şimdiden belirtmekte fayda var.

buluşma noktası : çekirge meydanı dağ yolu girişi(okan orayı biliyor)
buluşma/hareket saati : sabah 6:30 / 7:00

Alperen şehir merkezinde aracını parketmek için yer bulamayabilirsin.o bakımdan merkeze yaklaşık 1 km uzaklıkta bi noktaya park etmek zorunda kalacağız.araçla hangi istikametten bursaya giriş yapacağınızı bana söylerseniz bende ona göre sizleri karşılarım.lütfen bilgi verin ;)

ankara'dan gelecek dostum bursa terminalinde otobüsten indiğin vakit bana 0537 708 22 60 numaralı cebimden arayıp habver edersen bi kişiyi de oraya yönlendirir ve seni karşılarız;)
herkese selamlar.......

verdiğin bilgiler için teşekkürler Elman dostum.
Foruma girme ihtimalim bayram boyunca olmayacak telefonlarla görüşürüz artık diyorum ve
hepinizin Bayramını Tebrik Eder Sağlık Sıhhat İçinde Nice Bayramlara diyorum. :winkenlux

slm lar beyler ELMAN .FATIH.abıde benım sadece bisiklette deil normal hayat tada kafa barıstırdıgım insanlardır (senın içn rahat olsun onların kelımelerı bana batmaz):D

hepınız bu camıa da abımsınız herkeze slmlar saol acızane ögütün içn abıııııı...

ben vizelerin yogunlugundan oturu ve 4 + 1 olmak istemedigimden tura katılamıyorum :( Cumartesi sabahı ulasımda sıkıntı yasanırsa bende annemin arabasını alıp ulasımda bir kac kisiye yardımcı olabilirim ... Bisikletim olmasada bulusma yerine gelip bursa grubu ile ufak bir ozlem gidermek ve diger sehirlerden geleceklerle tanısmayı dusunuyorum.

@hızlı

dostum nıko: cengiz in ani bir sağlık nedenınden dolayı bizlerle olamicak,az önce haber verdi,onun yerine ATOM ( kamil )arkadaşımızı ekliyorsun, yenibosnada oturuyor,ünal ın da arkadaşı,şuanlık herşey tamamdır,listeeki kişi sayısı dolmustur,alperen ın de 2 arkadaşı geliyor,toplamda 11 kişiyiz,yani 11 bisikletli dağ aslanları:):)

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@msd_57

yahuu kardesım senın yerın ayrı bee,üzdün bizi valhaa,ama sağlığın da daha önemli,bizler herzaman yanındayız,gecmış olsun,hoscakl

• Beğen
Tepkiler: msd_57
okan abi biraz önce kamil ile konuştum gelmek istediğini tekrar hatırlattı. Niko KAMİL'i de listeye ekle abi cengizin yerine oke:))

Cuma akşamı görüşmek üzere:)

• Beğen
@aurora79

helal olsun senı orada görmek mutlu edecek bizi bunu bil,grimek üzre byy

@bluebike

kardeşim ok dirr,onuda listeye ekledık bile,on numara oldu ya::)yetiş kaaaammmillll:D

@grikartal

Dağ aslanları :) eyvallah aslan kardeşim süper olacak herşey, çok eğleneceğiz arkadaşlar çook.

• Beğen
@msd_57

dostum gelememene üzüldüm.. geçmiş olsun birdahaki sefer işallah...

@aurora , selam dostum bayramın 2. günü gemlikte olma ihtimalim var eğer gitmezsem ben karşılayabilirim seni terminalden...

arkadaşlar valla kusura bakmayın bayram olduğu için malum, aileyi sağa sola götürmek gerekiyor ziyaretler, gelen giden vs. o yüzden sizlerle fazla ilgilenemiyoruz yoksa böyle olmazdı emin olun.

hatta yaza bi zirve gezisi yapalım o zaman kafadan 7-8 kişiyi evimde ağırlayabilirim, şimdiden söz

@Alperen

sağol :) .. inşallah gelecek sefere.. size bol şans.. dikkatli olun..

ve de iyi bayramlar şimdiden :)

Geri