Güzel sözlerden ötürü hepinize teşekkürler.
Geldiğim günden beri hiç vakit kaybetmeden okullarda, üniversitelerde, dershanelerde, kurumlarda kuruluşlarda, klüplerde, yaz kamplarında destek almadan kendi imkanlarımla bisikletli yaşama destek vermeye çalıştım. Binlerce öğrenciye insana ulaştım. Ne yaptım. Yol anılarımı anlattım, Bakın hedef koyduktan sonra neler başarılıyor dedim. Dünyanın öbür tarafınada gitseniz Atatürk'ü nerelerden kimlerden nasıl duyuyorsunuz orta asya da Türkleri nasıl görüyorlar sunumlarımda hep dile getirdim. Hala da devam ederim Önümüzdeki günlerde Odtü, Hacettepe, Gazi, Bilkent ve Atılım üniversitelerinde sunumlarım olacak Ankaralı arkadaşlar bu sunumlara katılabilir
Geleli 9 ay oldu ben daha fırsat bulup fotoğraf sergisini açamadım. Neden çünkü Dünya turuna çıkmaya karar verdim onun projesini hazırladım bitirdim yetkililere sundum onaylattım bir çok noktadan destek aldım. Şimdi daha büyük bir hayalim var. Eh bu koşuşturma içinde sergiye ancak sıra geldi. önümüzdeki günlerde facebook da ki sayfamda tarihleri ve saatleride sizlerle paylaşacağım..
Yahu gürkan kitabı çıkartsaydın önce bak onun reklamınıda yapardın diyeceksiniz. İnanın blog yazmak gibi değilmiş bende hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum. yazarım biter diye düşünmüştüm olmadı : ) Ha şuanda yarısından fazlası bitti fakat hala çok var. bu yüzden kitap içinde ben dünya turundaylen okursunuz diyorum..
Herkes sevgiler saygılar ve teşekkürler
(link)