Scudo Sports

Bisikletle Türkiye'den Japonya'ya bir destan = Gürkan Genç

sözün bittiği yer mükemlmelik,azim ve adranelin tşk ler

Scudo
Güzel sözlerden ötürü hepinize teşekkürler.

Geldiğim günden beri hiç vakit kaybetmeden okullarda, üniversitelerde, dershanelerde, kurumlarda kuruluşlarda, klüplerde, yaz kamplarında destek almadan kendi imkanlarımla bisikletli yaşama destek vermeye çalıştım. Binlerce öğrenciye insana ulaştım. Ne yaptım. Yol anılarımı anlattım, Bakın hedef koyduktan sonra neler başarılıyor dedim. Dünyanın öbür tarafınada gitseniz Atatürk'ü nerelerden kimlerden nasıl duyuyorsunuz orta asya da Türkleri nasıl görüyorlar sunumlarımda hep dile getirdim. Hala da devam ederim Önümüzdeki günlerde Odtü, Hacettepe, Gazi, Bilkent ve Atılım üniversitelerinde sunumlarım olacak Ankaralı arkadaşlar bu sunumlara katılabilir

Geleli 9 ay oldu ben daha fırsat bulup fotoğraf sergisini açamadım. Neden çünkü Dünya turuna çıkmaya karar verdim onun projesini hazırladım bitirdim yetkililere sundum onaylattım bir çok noktadan destek aldım. Şimdi daha büyük bir hayalim var. Eh bu koşuşturma içinde sergiye ancak sıra geldi. önümüzdeki günlerde facebook da ki sayfamda tarihleri ve saatleride sizlerle paylaşacağım..

Yahu gürkan kitabı çıkartsaydın önce bak onun reklamınıda yapardın diyeceksiniz. İnanın blog yazmak gibi değilmiş bende hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum. yazarım biter diye düşünmüştüm olmadı : ) Ha şuanda yarısından fazlası bitti fakat hala çok var. bu yüzden kitap içinde ben dünya turundaylen okursunuz diyorum..

Herkes sevgiler saygılar ve teşekkürler

(link)

4 gözle bekliyoruz Gürkan'cım.

Kitap yanında Fotoğraf sergi süreci de çok sıkıntılı geçiyor.
Bir başkasına devretmek gerekiyor en kolayı.
Yolculuğu yaşayan kişinin, fotoğrafik açıdan çok kaliteli olmasa da bir fotoğrafı "bu sergide yer almaz" deyip elemesi çok zor oluyor.

Kolaylıklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Soner Sarihan

Haklısın soner fotoğraflarla ben ilgilenmedim. Masal medya adlı bir firmaya hepsını verdım. fakat 15000 adet fotoğraf olunca ve secılen fotografların her bırının cekıldıgı kordınat ırtıfa ve fotografın hikayesı ısın ıcıne gırınce olay cıgrından cıktı..

Sergiye bakanlar mılletvekıllerı elcılıkler dısıslerı bakanlıgı yetkılerı valı cart curt kımı ararsan ankara da davetıye yollanıyor ki bunun içinde ayrı lıste hazırlandı. 300 kişi ile sınırlı oldugundan Lcv falan alınıyor üstüne birde koktely patlattılar. Bildiğin düğün hazırlıgı gibi birsey oldu ilk günü..

Kitabıda sürekli yayın evi ile birlikte götürüyoruz hani bittiğinde cart diye cıksın diye. Onun reklam ve tanıtımı için ayrı bir firmayıda ayarladım. Bu süreç bile yordu

Tek kelime ilen maşallah!

@SerkanNamazcı

Sagol Serkancım

Önümüzdeki hafta Doğa için Pedalla projesinin fotoğraf sergisi ve sunumunun yapıldığı okullar

(link)

Doga icin pedalla projesinin sergi fotoğrafları için

(link)

@Doğa Can Yaman

Anadolu Üniversitesinde mayıs ayında bir sunum yapmıstım. Ikıncı donem bır defa daha yapmaya calısacagım

helal olsun ya herkes cesaret edemez.

Yolu açık olsun.Azim bu olsa gerek helal olsun.

Kuzey Asya bisiklet turunun Türkiye deki festivallere gönderilem kısa filmi

(link)

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Geri