Scudo Sports

Bisikletle senede 120 bin km'yi geçen en uzun mesafe rekorunu kıran kişi

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
şu adam yarışlarda falan hiç görmedim ama hakkaten bence bir numara. haftada ortalama 3 bin km ye yakın yuksek ortalamalı ve eğimli irtifası yuksek antrenmanlar yapıyor.

1 seneye yakındır stravada bakıyorum gerçekten inanılmaz.

en kısa turu gunde 350 km ortalaması 350 km de 30 lara yakın ve ust uste 2 gun 500 km den 1000 km yaptığı oluyor

(link)

Haziran ayında 120 bindi ortalaması tabi katlayarak geçmiş şu anda

Kurt Searvogel bu yıl 120.000 km'den fazla yol yaparak 1939 yılında yapılmış en fazla mesafe rekorunu kırmayı hedefliyor.
Strava kayıtlarına baktım da haftada 2000 km'den fazla yol yapıyor. Her gün sürüyor ve her sürüşü 300 km'nin üzerinde, hız ortalaması 28 km/s civarı.

şu anda 2500 km yı geçmiş haftada...

(link)

(link) 75 yıldır kırılamayan rekoru da kırmış sanırım

Scudo
ben de takip ediyorum. son zamanlarda turları günde 200 km'nin altına düşmüştü, meğer evlenmiş :)

@volkan a yanlış bakmışsındır arada bır ıkı tur 200 km yaptıgı oluyor ama haftada ortalaması hiç düşmüyor

ortalama aynı haftada 2.500 son 3 hafta da 4 hafta önce bır tek 2100 km yapmıs sonra ki haftalarda yukseltmıs

gunde 200 km yapsa haftada 1400 km yapar ki bu adamın haftada 2200 km den aşağı turu yok o da en dusuğu
bu hafta nerdeyse her gun 350 km uzerı gitmiş haftada ortalaması hiç düşmedi

https://i.hizliresim.com/nmPj3M.jpg

benim motosikletle en uzun turum günde 450km dir ki dayak yemiş gibi hissediyorum.
bisikletle 300km değil 100 km yapsam akşam evde deliksiz uyuyorum. bu adam her gün 300 diyor.

bugun itibariyle rekoru kirmis +75006 miles yaklasik 120710 km :)
(link)

300 km de Sadece 170 metre elevation gain.. Genede çok büyük bir iş. Helal olsun.

Burda asıl takdiri hak eden 1939 gibi erken bir tarihte ,bisiklet teknolojisinin günümüze nazaran emekleme döneminde olduğu bir zaman diliminde 120 bin km yaparak çıtayı bu kadar yükseğe koyan adamdır ki çıtayı ne kadar yükseğe koyduğu yaklaşık 80 yıl boyunca rekorunun kırılamamış olmasından anlaşılabilir.

E peki bu adam neden bir pro tour takımında değil görülen o ki tüm prolardan fazla sürüş yapıyor.

Her fazla süren Pro olacak diye kesin bir kural yok. Çok sürmek çok iyi antrenman anlamına da gelmez.
Antrenman+Beslenme+Dinlenme+Yetenek gibi unsurların bir araya gelmesi gerekir

Ben hergün 300 civarı km yapıp 28 kmh ort tutturcak profesyonelin çok sınırlı sayıda olduğunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
100 km de bir zincir yağlayın derler adam yolda 3 kere durup zincir yağlıyo :p:p:D

Olacaksa böyle olmalı demiş zirvede ve tek...Bisikletin Ordinaryusu..

Bu adam 300km hergun nereye gidiyor dunya turunami cikti

@maboc kendince standart bir rotası vardır ve onu yapıyordur günlük olarak. Ne kadar büyük bir şehirde yaşıyorsa artık :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
ben arabada dayak yemise donuyorum o kadar yol yapinca 1 gunde, birakin motorsikleti. helal olsun

@volkan a
İşte buna güldüm..... :p:D:D:hihi:

Şimdi arabadan indim. Ankara mersin 500 km civarı. Araba otomatik vites hız sabitleyici var. Yol nerdeyse yarıdan fazlası dümdüz. Heryerim ağrıyor. Bu adam bildiğin nirvana da

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Bu rekorun bayan olanını kim kırmıştı ?

Geri