Scudo Sports

Bisikletle Rumeli Kavağında Balık Keyfi(09.mart.2008-pazar)

Bu organizasyonun tek kötü yanı haftaya olması :)
2 mart Pazar için bi plan yokmu şimdilik?

Scudo
@grikartal

estagfurullah dostum kral kim, biz kim ....
sizin gibi doslarla birlikte olmak adına herşeye varım ....ayrıca istanbuluda seviyorum

Merhabalar;
Turunuza Bakırköy'den katılmayı düşünüyorum.
Ama bu ilk turum olacak.
Umarım, ayak uydurabilirim.
Görüşmek üzere...

Merhaba arkadsaşlar ben de katılmak istiyorum,benim de ilk olacak,bisikletimi de yeni aldım, keyifli olacak inşallah... BİR SAFARİ TEAM ÜYESİ...

ya bende katılmak istiyorum açıkçası ama benim hız berbat ya en arkada ben kalırım sizide yavaşlatırım falan düşünmek bile istemiyorum :)

@ahusenem

ahusenem,emre,haluk,koray

gurup birlikte gittiğimiz için problem olmaz,zaten performans değil bizimkisi ,
dediğimiz gibi gezi turu olacak,beklerissss

• Beğen
Tepkiler: ahusenem ve msd_57
okan sen gelmeye karar verdiysen bende gelirim hemde nikoyu özledik uzunzamandır yani3 aydır görüşmüyoruz bolll pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: grikartal
@patriotcengiz

aman Allah'ım kimleri görüyorum,
bizde sizleri özledik dostummm, beklerisssssss

way simdi rumeli feneri kalesini feth mi edecez :)

Sevgili bisikletseverler,
9-Mart-2008 Pazar günü sabah saat: 10:00 da Taksim meydanında çok önemli bir etkinliğimiz olacak.
2008 başından beri ülkemizde bisiklet kullanımı adına çok önemli çalışmalar yapmış ve Tema gibi alanında öncü bir vakfı bisikletle işbirliğine taşımız olan Gizem Altın ve eşi Bryan Nance 17 ay sürecek olan İstanbul sidney turuna yolcu etmek üzere toplanmak da bizlere düşen bir görev olacaktır.
Bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için hepinizi bisikletleriniz ile katkıda bulunmaya bekliyoruz.

Ayrıca bu toplantı devamında gizem ve bryan 'a eşlik etmek isteyenler Boğaz köprüsünden'de bisikletle geçme şansı bulacaklardır.

Pazar günü öğleden önce başlayacak bu etkinliğe katılanlar daha sonra kendi programlarınıda uygulayabilirler.

Gelişmeleri ve etkinlik programı ayrıntılarını Bisikletliler derneği web sitesi olan www.bisikletliler.org dan takip edebilirler.

A.Bülent Yamaner

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Bu tura katılacak bisiklet severler olarak bizde topluca bi katılım yapsakmı ağbiler ne dersiniz? çoğunluk neder?

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Blitzkrieg

wooow tabiii çok iyi olurrr;) seçeneklerimiz çook beaaa:) Rumeli Kavağı....Belgrat Ekşıııııııııııııın:D........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

bakalim hayirlisi o gun konuyu netlige kacustururuz

salicakla

• Beğen
Tepkiler: sports-man
sabah taksimde onları uğurlayıp rotamıza devam edebiliriz;ne dersiniz avrupa yakası?

aklıma aslında msd-57 bir fikri vardı,onu uygulamak geliyor.
bahçeköyden hep beraber belgrata rotayı çevirelim sucuk-ekmek ve sonuç mangal partisi ne dersiniz.
oylama yapalımmı yada konuyu akışına bırakıp duruma göremi değerlendirelim.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
belgrat daha iyi olur bence de...

Geri