Scudo Sports

Bisikletle Pokemon Go Avcılığı

@drumbanger şu saatten sonra basmıcam. yeni char açayım dedim de vaz geçtim. toplayacağımı gene toplarım.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Scudo
İlginç anlarım arabama sıçan kuşu yakaladım

Dosyalar

• Screenshot_2016-07-14-17-15-33.png
    Screenshot_2016-07-14-17-15-33.png
    57,2 KB · Okunma: 38
  • Screenshot_2016-07-12-19-54-32.png
    Screenshot_2016-07-12-19-54-32.png
    67,3 KB · Okunma: 36
Şaka gibi ya, boşverin oynamayın şu oyunu :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm dünyada obeziteye karşı direnmeyi başlatmak için çıkarılan gündem oyunudur kendisi :D

Telefonum eski olduğu için Pokemon GO'yu açmıyor bende bilgisayardan oynuyorum. Oturduğum yerden fake gps ile dolaşarak pokemon topluyorum :) Bir ara okyanusa, kutuplara ve çöllere gidip farklı pokemonlar arayacağım. Ayrıca filmde olduğu gibi Moltres- Articuno ve Zapdos'un dağlarda olduğu söyleniyor dedikleri dağları da ziyaret edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@BağdatlıRuhi hile yaptığını bu kadar rahat söyleyebilmenin sebebi nedir? telefondan açmıyorsa açmasın arkadaş.

sizin gibiler yüzünden oyunu düzgün oynayamıyoruz. GYM'e pokemon bırakıyorum, ne kadar güçlü olursa olsun senin gibi hiçbir çaba harcamadan karakterini öküz gibi kasmış insanlar gelip dövüyorlar.

@BağdatlıRuhi
Bunu tam olarak nasıl yapıyorsun???

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@drumbanger sakin ol reis :) Adamlar bunu çoktan düşünmüştür önlem alırlar.

@emreselseyler youtube'a aratırsan direk karşına çıkar. Kısaca Fake GPS diye bir uygulama var ve telefonu seçtiğin konumda gösteriyor.

Dün bisikletle Pikachu ve cigulipap yakaladık :D

Cok sıktı oyun sildim gecen gün, baktim adam 30 seviye olmus 2bin küsür gücü olan 4 tane pokemonu.var gerisi bin küsür. Simdi ben o adamin ele gecirdigi gym i nasil alayim:komik:

Hilesi var zaten millet her gün yeni bişey buluyor yaşasın hilesiz oynayanlar

@chnkrmz
Kımondale mi aldin la koratek satildi mi ? Atsana resmini bana bakayim :D

ohoooo abi sen ayakta uyuon ikiside var şuan :D

@brky1905 merhaba sana bir sorum olucakti galiba sen mtb bisikletini tur bisikletine çevirmişsin sana sorum sence böyle turlarda rahat oluyor mu?

@Berkayesenkaya488 gayet rahat bence şehir içi sürüş olarak hem rahat hem de daha pratik...

Geri