Scudo Sports

Bisikletle Mars'a Yolculuk

Mars olayı her sene çıkıyor. Metin aynı sadece yıl değişiyor. Tabi mars bahane. önemli olan toplanmak. Katılmak isterdim..

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
Scudo
@Cengiz Yargıç

emredersin komutanım ..
yedikule durağında bekliyecek kişiler bakırköy istikametinde yedikule ışıklarının köşede beklesinler orada toplanırız ..

@Emir Tetiklitop

Bende Şirinevler meydanda olacağım. Salcano 210v kullanan biri görürsen benimdir.Seslen Lütfü diye bekleriz orda beraber.

@Hasan Bahri Toros

Hasan Olmaz! Senin direk Marsa gitmen lazım.:p Hem Bisikletforum hem ben kurtulmuş oluruz senden.:D
Oğlum sen safmısın.:rolleyes: Cengiz hocam Mars diyor, organizasyon yapmaya çalışıyor, Ciddi bişey söylüyor, Sen yine söylenen Lafı tersten anlamak işine geliyor. Dalga geçmeye çalışıyosun.:cool: Ciddi olalım Lütfen.:mad:
Sevgili Kardeşim Korsan :Skull-175 Hasan. Kendine iyi bak.:in:

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
Mars Turumuz diğerlerine nazaran çok farklı bir tur oldu... Katettiğimiz yol açısından Mars a kadar gitmiş kadar olduk.. Çok eğlenceliydi. Mars turunda marsa geldik.. Hem marsı, Jüpiteri, samanyolu, galaksiler,... hepsini gördük. Bizim sayemişzde de millet uzaylı gördü.. Çünkü şirinevler bölgesinden itibaren herkes bize uzaylı görmüş gibi bakıyordu...
Sabah 7 ye kadar süren turdan sonra Betül ü eve bıraktım ve oradan Karadeniz turuna devam ettim... Yani o günden beri halen yolardayım. Şuan size Karasu dan yazıyorum

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
Geri