Scudo Sports

Bisikletle karşılaşmak istemeyeceğiniz üç şey

1-İnsan olmayan sürücüler > (link)
2-Kötü yollar
3-Bunların varlığına bir açıklama bulmaya çalışıp savunmaya çalışanlar
Benim de İzmir'de kısık köyden Buca gölete giderken arkama sert bir cisim atmışlardı sırtıma bir ticari araçtan ama senin verdiğin örnek next level direk katil!

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
Scudo
Anlayışsız insanlar.
Bisiklet yolunu işgal edenler ( otomobil, yaya, vb.)
kötü bisiklet yolları.

• Beğen
1- Yayaya veya hayvana (aniden önüme atlayan sincap kardeş sen de dahil) çarpmak,
2- Kesinlikle kafa rüzgarı,
3- Aracında ayna ve sinyal olduğunun farkında olmayan sürücüler.

Hocam sincaba çarpmak da bir başarı yahu. Nasıl kaçmadı hayret! 😁

• Hahaha
1. Lastik patlaması
2. Gidilecek yerde cam kırıkları
3. Sinyal verdim, yol benimciler.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
1 - Türkiye'yi İngiliz sömürgesi sanan Martı sürücüleri. (alayı ters yönden gidiyor hem trafikte hem sahildeki bisiklet yollarında)
2 - Domino's'tan söylediği pizza benzeri hamur işi ürünü 0.05 dakika gecikince kuryeyi itin k*çına sokan müşteri kitlesi. Bu tipler yüzünden bisiklet ile sıkışık trafikte çırpınan otomobillerin arasında giderken arkadan kurye motorsikleti hızla gelip bana çarpacak mı diye endişeleniyorum minibüsten, taxiden bile bu kadar korkmuyorum kurye ölse bile o dandirik pizzamsıyı 1 saniye bile geciktirmemek zorunda çünkü.
3 - Bisiklet yolunda çekinmeden etten duvar ören serseriler. Gördüğünüz yerde elinizden geleni ardınıza koymayın. Hız yükselterek üstlerine sürün, farınızın en güçlü ışığını yakarak gözlerine doğrultun. Kendinizin onlardan daha serseri olabileceğini hissettirin. Anında çekilirler yolunuzdan.

@turbotx150 Sakin olun lütfen şimdi ayağa kalkıp kollarınızı yukarıya kaldırırken nefes alın aşağı indirirken nefes verin. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah 3 kere bi şeyiniz kalmaz 🤣

- Travestiler (LGBTİ'ye ve haklarına saygısızlık ediyormuş gibi görünmek istemem ama gece aniden karşıma çıkan travestilerden çok korkuyorum. Çok saldırganlar.)
- Travestilerle pazarlık yapan magandalar (Bunlardan daha da korkuyorum çünkü hepsi ruh hastası ve çoğunda silah var)
- Alkollü sürücüler.

Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtinden geç saatlerde evime dönerken sıkça rastlardım. Bu sıralar sayıları azaldı neyse ki.

Geri