Scudo Sports

Bisikletle İran Turu... 12 kişilik kontenjanda tüm masraflar karşılanacak.

merhaba çok güzel bir proje bende yeni başladım bisiklet turlarına ama günde yaklaşık 100-120 km yapabiliyorum. tabi yaz sıcağında hiç denemedim. bu etkinliğin tam tarihi ne zaman belli olur eğer benim bütünleme takvimime ve staj başlangıcıma uyarsa düşünmek isterim.

tabi ayrıca öğrenci olduğum için maddi yöndednde bakmak gerekli acaba kalma yeme içme organizasyon tarafından karşılanacak ama yinede yanımızda olması gerekebilecek bir miktar var mı yani ne kadar harcanır. pasaport ve vize olayı masrafdları nasıl olacak acaba ben şuanda Tekirdağdayım ama haftaya Konyaya geçiyorum orada hazırlanabilirim performans için ona göre ankaradan falan katılabilirim size

bilgileri bekliyorum...

Scudo
sayfa okurken 2. sayfayı atlamışşım :S bende yeşil pasaport var o yüzden süre sıkıntım yok bu yüzden sanırım pasaport işlemini halletmiş gözüküyorum :)

Arkadaşlar,
İran Turu organizasyonunda bazı sorunlar yaşadık ve elimizde olmayan sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldık. Bu ertelenen tarih daha henüz belli değil ancak Ağustos ta Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı sanırım Eylül gibi yola çıkabileceğiz. Bu tarihler sizlerin okul ve iş durumlarınıza uyarmı bilemiyorum.
İran turu konusunda özellikle şunu tekrar belirtmek zorunda kalıyorum;
Tur için bahsettiğimiz sponsorluklarda sadece konaklama ve yemek masrafları karşılanacak, bisikletlerinizin teknik bakımları yapılacak. Ayrıca şunuda mecburen belirtmek isterimki; Bu turlara katılmak isteyen arkadaşlar işin zorluk derecesini bilmelidir.

çoğu kişi işinde3n dolayı gelemiyor öğrencilerinde okulları açılacak vbende gelmeyi çok istiyorum. umarım tarihlerim uyar :(

dönüş uçak masrafıda karşılanacak mı yoksa katılan arkadaşlarımı ait olacak

Bu turun yapılmasını 4 gözle bekliyorum. Umarım herşey yoluna girer.
selamlar

bu tur beni de çok heyecanlandırıyor,umarım bütün problemler çözülür ve ben de katılabilirim,tekrar umarım :D

Ağustos ta Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı sanırım Eylül gibi yola çıkabileceğiz.

o tarihlerde ben müsait görünüyorum..eğer hala kontenjan varsa ben de katılmak isterim..şuan için temmuz başında 14-17 günlük bir ege turumuz var..şuan için iş engeli de yok..

gelebilir miyim..durumumuz nedir?

teşekkürler

Geri