Scudo Sports

bisikletle ilk kazamı yaptım :(

medetkerem

Aktif Üye
Tepki
47
arkadaşlar 4 gün önce bisikletle dolaşmaya çıktım.sokakta gidiyordum.bir ara kaldırıma çıktım.gittiğim yol aşağı doğru eğimliydi.birde kaldırım olduğu için zemin biraz bozuktu.sanki dağdan iniyormuş hissiyatı veriyordu.bu ilk defa yaptığım bir şey değildi.defalarca yapmıştım.ama geçen gün ters giden birşeyler oldu.nasıl oldu anlamadım ve kontrolümü kaybettim ve kaldırımın kenarına park etmiş olan arabaya carptım.arabanın aynası kırıldı.ben nerdeyse takla attım.adam şimdi benden 150 tl istiyor.öğrenciyim parada yok.evdekilerede söyleyemiyorum bisiklet yasağı gelir diye.yani s.çtım :(

Scudo
Hatanın sizde olduğu belli ama eğer park yasağı olan bir yere arabayı koymuşsa adam burdan yırtabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gok
Bi ayna o kadar ediyormuymuş... Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun kardeş ama evdekilerden saklama.Sonra daha kötü durumlara yol açabilir.Tabiki karar senin :(

Sadece aynayı kırmışsın, onla geçmiş olsun. Ya kafayı kırsaydın, ya çömleyi kırsaydın ne olurdu. Neyse biz yinede idareten soralım. Elimizden gelen bi şey varsa yardımcı olalım...

Geçmiş olsun, kaza anında kaskınız var mıydı?

honda civic 2008 aynasına 380 tl + 100tl işçilik istedi servis :)

Geçmiş olsun ama bana kalırsa ailenize söyleyin 150 tl az bi meblağa değil

hepinize çok teşekkürler.yazın zaten işe başlayacağım.biriktirip teslim etmeye çalışacağım :) en azından daha çok dikkat etmem gerektiğini öğrendim...

Geri