- Tepki
- 5
Bisikletimi aldığım ilk gündü. 17 seneden sonra ilk kez yılların verdiği hamlığa rağmen, içimdeki hevesi bastıramayıp bisikletçiden çıkıp bakırköy sahilden pedala kuvvet eminönü ne kadar geldim. galata köprüsüne yakın bir yerlerdeydim sanırım sahilde 2 abla bir bebek arabası yürüyüşe çıkmışlar. Bende arkalarından geliyorum soldan onları geçip devam edicem. yanlarına yaklaştığımda bisikletimin zilini çınlatmama kalmadı (hani arkadan ben geliyorum dikkat diye) ablalardan biri sanırım yanlış algıladı hop önüme atlamasınmı. Çok hızlı olmama rağmen ani hareketi sebebiyle (bende malum ilk günüm) gidonu aniden sola kırdım ve kendimi yerde buldum.
sol dizim yarıldı kanadı, sağ bacağımı sanırım bedal 2 derin çizik atmış. Çevreden insanların yardımıyla kalktım ayağa, ablalar çok özür dilediler, orada güvenliklerden biri suyumu doldurdu. Üstümü başımı silkeleyip yoluma devam ettim.
sol dizim yarıldı kanadı, sağ bacağımı sanırım bedal 2 derin çizik atmış. Çevreden insanların yardımıyla kalktım ayağa, ablalar çok özür dilediler, orada güvenliklerden biri suyumu doldurdu. Üstümü başımı silkeleyip yoluma devam ettim.