Scudo Sports

Bisikletle ilgili takip edilesi kanallar

Yazılanlar haricinde (link) takip ediyorum, özellikle spd mi spd sl mi kullanmalıyım konusunda benim karar vermeme yardımcı oldu (link)

Scudo
Bmx de Billy Perry
owlaps var start 1000th videosunu görmüştüm sevdim
seth's bike hacks

Sam Pilgrim , Hızlı ve Çılgın , Burak Uzun , Biteker bisiklet kanalı , Asla Durma , Özcan Güler , İki tekeriz , fabio wibmer(umarım doğrudur) , Can Azaz , Tekerci Gençlik , Yavuz aksoy

Sizlere sayfam
(link) tavsiye edebilirim, sayfada 360 a yakın yazı var, Kuzey Kıbrıs, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu, Ege Akdeniz bölgesindeki 52 şehir, onlarca ilçe, yüzlerce köy, bu yazılardan en az 200 ad.den fazlası turlarla bisikletle ilgili Stravalı, yazılar, resimler, videolar,

Son düzenleme:
Bisiklet ile ilgili sohbet, yardımlaşma, konuşma, sohbet muhabbet, küçük turlar, haberleşme imkanı olan telegram olur discord olur bildiğiniz kanallar var mı ?

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
Bisiklet ile ilgili sohbet, yardımlaşma, konuşma, sohbet muhabbet, küçük turlar, haberleşme imkanı olan telegram olur discord olur bildiğiniz kanallar var mı ?
Eğer varsa buraya bilen yazabilir mi?

yazıldıysa da göremedim ama NorCal Cycling var. o kadar güzel amatör şekilde yarış koşuyor ki. sırf o yarış çekimlerini izleyerek bile yol bisikletinin yüksek hızlarda nasıl kullanılacağına dair teoride çok kritik bilgiler öğrenilebilir. kanal ingilizce. ingilizce biliyorsanız güzel, olmadı otomatik çeviriyle falan bir şekilde idare edeceksiniz.

• Beğen
.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Kanal açmayı düşünüp isim arayan arkadaşlar gözünüzü seveyim teker ve pedal kelimeleri geçen kanal adı seçmeyin, ben baktım teker ve pedalla ilgili tüm kombinasyonlar alınmış.

@Cambaz kadans adam 😂 YouTube ta yok

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Geri