Scudo Sports

Bisikletle ilgili pc oyunları

Konsoldaki de aynı oyun sanırım dostlar :D Sadece isminde manager yok.

Scudo
@Orhanalkaya

Dostum birbirimizi yanlış anladık herhalde, ben korsana gönülden hayır demiyorum. ben yıllardır ilegal kullanıcıyım.
Download linkini bende gördüm. Ancak WINN kullanıcısı olduğumdan tıklamadım. Belki demodur diye. Bir yerde bulursam CD yada DVD ye çektiririm.
Forumlarda genel kural vardır. Resmi sitelerin haricindeki sitelerin oyun linkini vermek yasal olarak suçtur. Sen değil ama forum sahibi avukatlarla uğraşır.
Foruma üye olurken de bu kuralları kabul ediyorsun. yani senin yazdığın şey sadece seni değil yönetimi de bağlar.
Yönetimde uygun görmediği şeyi silmekle yükümlüdür.
Ben burda ne forumu nede seni kötülüyorum. ikinizi de haklı görüyorum. Paylaşımın içinde teşekkür ederim. Sayende oyunla ilgili bilgim oldu.
Umarım en kısa zamanda bulup, oynarız. Saol. :in:

Dün indirdim. Ama oyunda doping yapılmıyormuş diye içimden hiç yüklemek gelmedi :)

[video=youtube_share;znFNy35pC9M]http://youtu.be/znFNy35pC9M[/video]

MTB'ciler için bir oyun,

ben oynadım fazla beceremedim kontrolleri standart oyunlardan biraz daha zor ama oynadıkça alışılabileceğine inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: sabihavni
@EmreYILMAZ
desura indirdim kurdum gerçektende güzel bir oyun bedavaymış paralı olsa bile almayı düşünmüştümde bedava olarak veriliyormuş ilk desura nın sitesine girip onu indiriyorsunuz ondan sonra tarayıcı gibi açılıyor oradanda bu oyunu indiriyorsunuz otomotik kendisi kuruluyor ve açılıyor resminide koyayım progrmın
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/17/rlx7c.jpg

tour de france 2012 oynamıştım. beğenmedim. simülasyon tarzında daha çok. o yüzden biraz zor.

not: söylemeden geçmek istemedim. asgari ücret 803tl iken korsana hayır demek hayalcilik olur. korsanla mücadeleye gelene kadar almamız gereken çok yol var daha.

Benden de bir tane gelsin ; mobilcilere (virüs yok içiniz rahatlıkla indirin)

(link)

Ne çok güzel ne de çok kötü bir oyun olmuş bence ama yine de iyiymiş. Paylaşım için teşekkürler.

Anladığım kadarıyla Pro Cycling Manager (PCM) serisinde takım menajeriyiz ve takımımızı yönlendiriyoruz. Le Tour De France serisinde ise biz yarışıyoruz.

Simülasyonu, yönetimi pek sevmem. Kendim yarışmak istiyorum. Le Tour de France'ın (TDF) bilgisayar versiyonu var mı? Videolarda var gibi gözüküyor ama firmanın sitesinde vs bulamadım.

2014 için her iki oyunda ön siparişte şu an. Ama TDF'ın sadece konsollarda. PCM ise bilgisayarda.

2013 versiyonunu alayım dedim ama PC için TDF bulamadım.

Varsa alan, indiren, oynayan var mı acaba TDF 2013'ü ?

Benim gördüğüm en gerçekci gta 5 oldu denizi yüzdükten sonra biniyorsun bisiklete yarışa devam :) gta v'yi oynayanlar bilir

Nette dolaşırken karşılaştığım Mini Mountain Bike oyunu...Basit bişey ancak keyifli :)
(link)
Untitled.jpg

Geri