Scudo Sports

Bisikletle İlgili MSN Sözleri

Scudo
Bisikletforum-->Dikkat et bisikletlekorum!:)şimdi geldi aklıma:)
Herkesin bildiği söz:
Dağ bisikletçileri nden genç gösterirler?
-Çamur cildi gençleştirir:)

Bende bu forumda görmüştüm hangi kullanıcının imzasıydı hatırlamıyorum" Bisiklet amaç değil araçtır!"

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
imzamda yazan söz motorcular için söylenmiş bir söz olsada bisikletçiler içinde söylenebilir
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window...

@zafer sidal

Türkçe anlamını da ekleseniz iyi olurdu kendi ingilizcemler şaz çok şunları anladım"" yalnız bir bisikletçi bilir. niçin bir köpek arabanın penceresinden onun başına yapışır?." Pek anlamlı olmadı ama...

@M:T:B
:D tabi "sadece bir sürücü(bisiklet veya motorsiklet) köpeklerin neden kafalarını arabanın camından dışarı çıkarttığını bilir" diyor

4 tєкєг Ŧคzlค ﻮєl๔เ 2 tєкєгє คzคlttıк şเ๓๔เ ๒ยภย tєк tєкєгє คzคlt๓คאค çคlışıгкєภ ๒เ๔є;tєкєгรเz кคl๓คк ฬคr:D

Forumda teampasha isimli abimizdede "Doğada keneden korunmanın en iyi yolu bisiklete binmektir" yazıyordu.Birde benim sözüm var tabii

Bmxin 20" olduğunu herkes bilir ama herkes bilemez 20" sevdasının başka olduğunu"

tabii biraz garip ama şu açıdan.Buraya mesajj yazanların hepsi mtb skullanıcısı.Ama size garip gelmemesi için siz bu sözü 26" e uyarlayabilirsiniz. :cool:

İyi Forumlar

Geri