Scudo Sports

Bisikletle Günlük Olaylar / İETT-Aynasız Vito-Ayna Kırma

İnce tekerlekli arkadaşlar neden ayna kullanmıyor ?
Çoğu zaman sollamak, yaklaşanı görmek ve daha emniyetli manevra yapmak için 1oo gr fazlalıktan zarar gelmez.

Video eklemeler dışında güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Scudo
Bu tip vlog ceken arkadaslarimizda tehlikeli bir güdü olusuyor genelde. Buda birilerinin izleyecek oldugunu ozumseyip bisikletin trafikte hic gorulmeyen bir nesne oldugunu unutmak oluyor. Bu cok tehlikeli bir sey. Bisikletine atlayan arkadas; o hengamede trafikle cebellesen , ekmegi icin gunde 133000 kendini bilmez yolcuyla mucadele eden soforlerin stresini anlamak zorunda... Tabi ki dangalaklari ve ego heykeli olmuş ucuz kekolari kast etmiyorum. Ama bisikletine atlayip" ben vilok cekecem" diyen kardeslerinde trafikte ego yapmasindanda hosnut degilim...
Oda bir tur psikolojik hastalik malesef . Misal o cilgin ve hizli midir nedir o gencin basina bisey gelecek diye cok korkuyorum. O kadar tehlikeli isler yapiyor ki anlatamam...
Alllah korusun bi aracin altinda kalsa aboneleri cenazesine bile gelmezler emin olun!!!
Layklari, dislayklari, abone kasmalari lutfen bi kenara birakalim...
Hic bisey sizin caninizdan kiymetli değil...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Serkan Mıstınoğlu akşam ilk işim o olacak, şikayet metnini tekrar yollarım :harika:

@Serdaryildiz ağırlıktan ötürü değil fakat yol bisikletçilerinde bu zamana kadar hiç görmedik. Çünkü direkt ileriye yönelik sürüş yapılıyor diyebilirim.

@mariokaldato Umarim o arkadasa bi zatat gelmez. Fakat şöyle ki, ben 7 yaşından beri böyle kullanıyorum. Tabii o zamanlar yarışlara katilanlara hayranlikla bakıyorum. Neyse konua geliyorum abi, ben araç üstüme kirdiysa anlik kufur edip sakinlesmeye çalışan biriyim. Sonrasında zaten gidip 'neden sinyal vermiyorsun güzel abicim?' Tarzı konusma yapıyorum. Bu korktuğumfan vs değil, 1 sene önce milletvekilli aracını şikayet etmiş insanım. Uzun lafın kısası bu gibi olayları grup sürüsünde yaşamıyoruz sadece.

@Emre Gülen eyvallah hocam biraz renk katmak istedim :) her zaman ki olaylar işte. Önceki seferde de tekrar bi İETT ile problem olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bence başarılı video eğlendim :). video ne uzun ne kısa tam kararında olmuş. Otobüs şöförüne bir biiipde ben salladım oturduğum yerden

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Tsubasa yorumunuz için sağolun hocam. 2-3 dakika aralığında olunca hem zaman çalmamış hem de kisadan bi keyif vermeyr çalışıyorum. Ama yasarken pek keyifli olmuyor :)

Buradan sorayım dedim arkadaşlar, başlık kirliliği olmasın. aksiyon kamerası aldım artık onunla çıkıyorum hep. Ne hikmetse yıllardır başına en ufak bir çirkin hadise gelmeyen ben, bu kamerayı aldım alalı türlü hadiseler atlattım :D Bağırarak korkutmaya çalışanlar, tükürmeye çalışanlar, Arabayla sıkıştıranlar falan. Çok ilginç gerçekten. Kamera tüm kötülükleri çekiyor gibi sanki. :) Tutup da bu tiplerle uğraşacak değilim de özellikle bilerek ve isteyerek sıkıştırdı bir tane kamyonet. Plakası vs. her şeyi de belli. Videonun o kısmını kesip bimer'e mi şikayet etmeliyim? Yani bu lavuk bir rahatsız olsun bir şaşırsın istiyorum sadece ki böyle bir şeyi başkasına da yapmasın...

@televole2 Kamerayı gören biraz kuduruyor açıkçası. Taksi ve dolmuşçular da ise tam tersi etkiyi yaratıyor. Görünce direkt Özür dilemeye başlıyorlar. Sizin konuya gelecek olursak, bimer veya internet üzerinden görüntüyü yaymanızda fayda var. Anca öyle bir şeyler yapılıyor şoför hakkında.

• Beğen
Tepkiler: televole2
Sadece belediye otobüsleri ve dolmuşlar değil, özel araçlar da çokça sıkıştırma ve dipten geçme yapıyorlar. Bugünkü sürüşümde sanırım hiç etmediğim kadar küfür ettim. Dolmuşuna ayrı, özel aracına ayrı, motoruna ayrı...
Bir gün şerefsizin biri yanımdan basıp geçerken bana vuracak ve sakat kalacağım diye çok korkuyorum. Trafiğe de çıkamayacaksam zaten ben bisikleti bırakırım heralde.

video eklemeler tam yerinde olmuş cuk oturmuş kısacası:) fakat bizim memleketimizde trafik durumu malumunuz , ayrıca motorlu taşıt kullanan öküzleride hesaba katarsak böyle bi ortamda fazlaca agresif kullanıyorsunuz, kendinize güveniyosunuzdur o başka fakat yine de kendi güvenliğimiz ve sağlığımız için en ince ayrıntıyı hesaplayarak defansa çekilmekte fayda var...selametle...

@07yusuf hocam tek temennimiz böyle bi kaza yaşanmamasıdır. Ben elimden geldiğince araç sürücülerini uyarmaya çalışıyorum. Fakat uyardigim insanlardan biri de çekip vuracakmis diye bi his doğuyor içime.

@maraz eklemeleri beğendiğinize sevindim hocam :) dediğiniz gibi biraz agresif sürüyorum. Fakat bazen araçlardan kaçmak için böyle sürüş yapmak zorunda kalıyorum. Defansif olunca da bi şekilde onun da zararını görüyorum. Iyi pedallamalar hocam.

Geri