Süphan Hasdemir Üye Kayıt 23 Mart 2014 Mesaj 69 Tepki 56 Yaş 32 Şehir İstanbul Başlangıç 2015—16 Bisiklet Mosso Bisiklet türü Şehir - Tur 4 Nisan 2014 #1 Yazın bisikletle sakarya'ya gitmeyi düşünüyorum yalnız gişelerde bisikletle geçişe izin veriliyor mu? verilmiyorsa ülke turu yapanlar nasıl yapıyor?
Yazın bisikletle sakarya'ya gitmeyi düşünüyorum yalnız gişelerde bisikletle geçişe izin veriliyor mu? verilmiyorsa ülke turu yapanlar nasıl yapıyor?
ismail eren Forum Demirbaşı Kayıt 17 Temmuz 2013 Mesaj 404 Tepki 567 Şehir Yalova - Manisa Bisiklet Scott 4 Nisan 2014 #2 bu konuyu bende merak ediyorum. otoyollar üzerinde pedallayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba ?
bu konuyu bende merak ediyorum. otoyollar üzerinde pedallayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba ?
Tunakan Önen Forum Bağımlısı Kayıt 19 Ekim 2013 Mesaj 615 Tepki 241 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 4 Nisan 2014 #3 Normalde otoyolda bisiklet sürüşü yasak ama hiç aklımdan geçmedi nasıl geçtikleri.
Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 4 Nisan 2014 #4 genellikle otobana çıkmak yasak.ancak alternatif yol yoksa ve otoyol ekipleri anlayışla karşılarsa normal araç gişelerinden ücretsiz olarak geçiş yapılmakta.
genellikle otobana çıkmak yasak.ancak alternatif yol yoksa ve otoyol ekipleri anlayışla karşılarsa normal araç gişelerinden ücretsiz olarak geçiş yapılmakta.