Öncelikle kazada hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.Olaya hiçbirimiz şahit olmadığımız için ne ailesinin ulaşımını bisikletle sağlamaya çalışan babanın evlat katili, nede böyle bir kazaya karışan soförün katil ilan edilmesini uygun bulmuyorum, mutlaka her iki tarafnda hatası ve ihmali varki bu üzücü olay olmuş, Konya'nın kaza olan merkez ilçesinde 3 ay kadar bulundum ve araç sürücüsü olarak defalarca motor yada bisiklete çarpma tehlikesi atlattım,bir bisiklet sever olarak bu konuda ne kadar hassas olduğumu tahmin edersiniz ancak Konya'da hemen hemen herkes bisiklete biniyor ve hız limitleri içinde araçla seyir halindeyken geceleri birden önünüze hayalet gibi ya bir motorlu yada bir bisikletli çıkıyor, karanlıkta kendisini belli edecek hiç bir işaret ve aydınlatma taşımayan bu insanlar ciddi tehlikeler oluşturuyor, eğer bu bisikletin ön ve arka aydınlatması ve binenlerin kaskı olsaydı aynı sonuç ortaya çıkarmıydı??? Bu nedenle tüm gece sürüşlerimizde ön ve arka aydınlatmayı, kısa mesafe bıle gıtsek her zamanda kaskımızı takmayı unutmayalım...