Scudo Sports

Bisikletle Giden 3 Kişilik Aileye Otomobil çarptı

YAZIK ya gerçekten çok üzüldümmm , Allah rahmet eylesin... Söylenecek çok fazla söz yok ama serserice araç kullananlara buradan duyuralım ki; SABRIMIZ TAŞTI artık ilk ışıkta yakalayıp saldırmak geliyor içimden böyle araç kullananlara!!!

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Scudo
çok üzücü...gece-gündüz görünebilir olmak temel bir güvenlik tedbiri diyeceğim ama bir cana zarar vermekten en ufak korkusu, endişesi olmayan bir çok araç sürücüsü var maalesef...onlara ne yapsanız olmuyor...trafikte her şeyden önemlisinin insanların can güvenliği olduğunu zihinlere kazımak gerekiyor...

• Beğen
Allah rahmet eylesin.

Ağır cezalar uygulamadan birşeylerin düzelmesi zor görünüyor.

Gece yarısı ışıksız ve fazla kişi ile bisiklete binen ( öyle olduğu tahmini üzerinden konuşuyorum ) kişiye de, bu bisikletin gitmesi için uygun düzenlemeleri yapmayan ve araç ile bisikleti karşı karşıya getiren şehrin tüm yetkililerine de, aracın kontrolsüz sürücüsüne de ağır cezalar verilmeli.

Haberin sonunu izledim tv de,hangi şehirde olduğunu öğrenememiştim Konya olduğunu tahmin ettim ve maalesef doğru çıktı! Forum'a konyadan üye olan arkadaşlar lütfen daha dikkatli olun ve çevrenizdeki bisikletlileri de uyarın frenleme özürlü bu sürücü kitlesinden! Ailenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dilerim!

Kendi ailemi oğlumu düşündüm de.. gerçekten çok üzücü. Tahmin ediyorum bisiklet ışıksızdı. Belki araba da hızlıdır. Yavaş olsa ışıksız bisikleti farkettiği anda kısa mesafede durabilirdi/manevra yapabilirdi.

• Beğen
Allah'ım rahmet eylesin ve ailelerine sabırlar versin. Yapana da gereken ceza verilsin.

Bakanlık mı olur artık meclis mi olur Bisiklet için artık yasa çıkarmaları gerekiyor. Evet YASA. Bu gerekiyor artık. Hergün yeni bir haberle sarsılıyoruz yaa. Birşeyler yapılmalı.

Bu forumda gerçekten sesimizi bi yerlere duyurabilecek insanlar var. Grekirse sizler de birşeyler yapın. bizlerden imza kapanyası mı başlatırsınız. Yazılar mı istersiniz mektuplar mı ! Ne istiyorsanız yapalım ve gerekli yerlere ulaştırın sıkıntılarımızı.

• Beğen
@Serdal Doğan

Koca ailenin bir bisiklette işi ne acaba?
Gece sürüş yapıyorken ışıkları, stop lambası vs. alet edevatı takılı mı acaba?
Kaskları var mı acaba?

Evet, ben de merak ediyorum sorumsuzca ailesini tehlikeye atan bir babayı ve ailesinin ölümüne sebep olan birine verilecek cezayı.

• Beğen
Allah rahmet eylesin, Artık otomobil konusunda bu cehaletten şu hız ahmaklığından şu dikkatsizlikten şu katillikten kurtulacağımız günleri bekliyorum... bazen düşünüyorum.. yahu biz ne büyük şanslı insanlarız bu kadar azmanın cahilin içinde nasıl hayatta kalabiliyoruz diye. ama malesef bizim kadar şanslı olmayanlar da var... çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin,çok üzücü bir durum,ülkemizde bisiklet kültürünün gelişmemesi ve bisiklet sürücülerini görmezden gelmenin sonuçları malesef...

Allah rahmet eylesin..
Bu gibi cani sürücüler yüzünden yola çıkmaya korkar olduk kaldırımdan gidincede insanlar rahatsız oluyor..

Arkadaşlar yorumların genelinde otomobil sürücüsü cani ilan edilmiş. Lütfen haberi dikkatli okuyun. Bisikletli evlat katiline dikkat edin. Gecenin tam ortası, şehirlerarası yolda, tek kişilik bisiklete hiç bir emniyet tedbiri almaksızın üç kişi binilmiş.
Katil kim, cani kim?

• Beğen
Tepkiler: Ersin Erbeden
en büyük, en önemsenesi icat tekerlek!!

öyleki, sayısı ve boyutu arttıkça psikopatlık da artıyo, dikkatsizlik de, saygısızlık da, hatta bile bile cana kastetme isteği de....

önünü bile göremediği bi yolda, o kadar gaza bazmak bi tek bizim 4 tekerlekli ve üstü kazmalara mahsus bi huy sanki!!

bisikletli aile eğer yolun ortasından gitmiyorsa... ister ışıl ışıl parlasın ister görünmez olsun suçu sıfır bence!!

biz de 3 kişi bindik bisiklete... çocuktuk ufacıktık... yapmadık mı?? yaptık...
yine de hepimiz hayattayız işte...

bisiklet kendi kendine düşse, 3 kişi güle oynaya düşer, güle oynaya kalkar!!

bisiklete bodoslama bi araba çarpınca, ister 1 kişi ister 3 kişi ne farkı var!!

bisiklete 3 kişi binme zorunluluğunda olan bir aileye,eşini ve çocuğunu bir şekilde ulaştırmanın yolunu bulmuş babaya Allahtan rahmet diliyorum.Gerçekten çok dramatik bir durum.Yokluğun sonlarını getireceğini nereden bilebilirlerdi ki?boşa giden yaşam mı boşa giden ölüm mü?

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Allah tan rahmet diliyorum. bisiklete 3 kişi binmek zorun da olması o ailenin suçu değil. reflektör olması yeterli idi. fotoğraflardan anladığım kadarıyla bisikletin arkasında reflektör var ve kırılmış. araç sürücüsü biraz daha dikkatli olsa idi bu üzücü olay meydana gelmeyecekti. Eminim ki araç sürücüsü vicdanı ile de bol bol ızdırap çekiyordur.
Artık bisiklet ve sürücülerine de trafik kuralları uygulanmalı ve trafiğin bir parçası olarak kabul edilmeli.
mesela trafik polisi ışıklandırma olmadığı( varsayıyorum) için bu bisikletliyi durdurup yola gitmelerine izin vermese idi bu ölümlerin önüne geçebilirdi.
Marmaris te ara sıra trafik polisleri motosikletler için kask dağıtır.
bu bisikletliler için de yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ömer BAŞKARA
allah rahmet eylesın.

Arkadaslar,gece karanlikta bisiklet surmek daha telihkeli;Ayrica hafta sonlari daha da telihkeli çunku sarhosalar,uyusturucu kulananlar geziyorlar.

Birkaç gun once benzeri olay olmus Fransada.Sarhosluktan araba surucu bisikletçi gormedi!!!!!Cesedi sakladi,kaçti; Kazadan araba buyuk hasar gordu ve sukurler olsunlar komsular arabayi gorunce jandarmaya haber verdiler.

Geri