Scudo Sports

Bisikletle Giden 3 Kişilik Aileye Otomobil çarptı

Pelin

Forum Demirbaşı
Tepki
452
Bisiklet
Felt
Konya’da bir otomobilin bisikletle giden aileye çarpması sonucu bisikletteki anne, baba ve 4 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti.
Olay, dün gece saat 24.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaman Çevre Yolu Olimpiyat Parkı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaman yolundan şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan Osman A. (25) idaresindeki 42 BVN 84 plakalı otomobil, aynı istikamette giden Hasan Tutar (30) idaresindeki bisiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletin üzerinde bulunan baba Hasan Tutar, eşi Emine (24) ve 4 yaşındaki oğlu Mümin Tutar yola savruldu. Baba ve oğlu olay yerinde
hayatını kaybederken, ağır yaralı anne ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Osman A. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(link)
Alıntıdır

Allah rahmet eylesin.

Scudo
:( Allah Rahmet eylesin ve aielelerine sabır versin .. çok dramatik.

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Allah rahmet eylesin, çok üzücü ve kötü bir olay.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin :(((((((

allah rahmet eylesın.suruculerın motorsuz tasıtlara karsı daha dıkkatlı ve ozverılı olması gerekır.kacıncı yuzyıldayız.hala ınsanlara yaya gecıdınde bıle yol veren ınsanlar yok.bı kavsakta yaya ıcın yesıl yanarken bıle soforler hışınla geçiyor.yolların tek hakımı kendılerı sankı.ehlıyet vermeden once ınsanlara saygıyı bılınclı olmayı ogretmek lazım bence.

Çok üzücü bir haber:( Allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır diliyorum.

şoförün alacağı cezayı merak ediyorum koca aileyi biçerken aklı nerdeydi acaba !!

Allah rahnet eylesin ne diyebiliriz ki? ... :(

Allah rahmet eylesin, mekanlarını da Cennet eylesin inşallah. Umarım başka kimsenin başına böyle birşey gelmez...

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :(

@koraycan

kesinlikle katılıyorum. artık yaya geçidini falan bırak bisiklet yolunda bile zil çalmama rağmen yol vermiyorlar. böylelerine çok ağır cezalar verilmeli. :boese157:

malesef Konya'da bu tarz kulanım çok yaygın.
O yüden araç kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor.

bu ülkede zihinlere birşeylerin pekişmesi için birilerinin hayatını kaybetmesimi gerekiyor? yazık değilmi bir ocak söndü... ne yapacağız ? binmeyecekmiyiz ? insanın içi ürperiyor.. allah rahmet eylesin ...geride kalanlara sabırlar dilerim.

Yanlız olay gece 24 te oluyor ve bir bisiklette 3 kişi var. Bisikletin ışıklandırması varmıydı acaba ? Her zaman sürücüler suçlu olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Berk Yıldız
allah rahmet eylesın, mekanları cennet olsun.
arac suruculerının bısıkletlılere karsı daha dıkkatlı olmalarını umut edıyorum.

@emre karakoç

Tam ben diyecektim ama dur dedim bütün yorumları okuyayım. Ki siz değinmişsiniz. Resimlerde görülüyor. Alt gelirli bir aile bisikleti gibi duruyor bisiklet. Yani ışık mışık hak getire. Ve en fazla 2 kişilik bisiklete bir aile olarak binmeleri faciaya davetiye diyorum ben.

allah rahmet eylesin... mekanları cennet olsun...

ve afffeeerinnnn türkiyem!! bas gaza bas... devam et... kaptır git... kaptırıp gitmekle gurur duy! aman başka bi'şeyin olmasın gurur duyabiliceğin... kaptır git!!

Geri