Scudo Sports

Bisikletle Gezen Adamın Önünü Kesen Köpekler

Scudo
Paylaşılmıştı ama konu eskidi. Görmeyenler bu vesileyle görmüş olur...

Videonun sonunda küfrediyor sanırım :)

O adamın daha çocuğu olmaz herhalde bide köpeklerin sahibine ne söylüyosa fırçalıyor galiba

Aynısı geçen sene saat 3-4 civarı (gece) bisiklet sürerken başıma geldi. Arkadaş önden gidiyor, ben yollar boş diye iyice yavaşladım tele bakıyorum. Arkadaş bastı giddi sol açıktan köpekler koşturmaya başladı, benim önüme girdiler, bu kadar fazlaydı, o adrenalinle direk sağa kırdım sokak gibi bir yere, sokak çıkmaz çıktı. Sıktım freni indim, ben durunca hepsi durdu ve dağıldı.

Aşağı mahallenin haraççı tüm çetesi adamın önünü kesmiş. Bana şu ana kadar, bisiklet üzerindeyken en fazla 4-5 köpek saldırmıştır ama böylesini de görmedim. Adam bisikletten inip yavaş yavaş yürüseydi belki paçayı sıyırabilirdi. Korkup, panikleyip ani ve hızlı hareketler yapması köpeklerin dikkatini daha çok çekti.

Bir de mıntıka, köpeklerin mıntıkası. Her gün en az 50 kere çiş yaparak yolun etrafını işaretleyerek mıntıka çiziyorlardır:)

Sanki köpekler uzaydan gelen ve ilk defa gördükleri yaratığa muamele ediyorlar. Daha önce böyle bisikletli görmemişler herhalde.

Çare köpek düdüğü veya birkaç tane köpek bisküvisi hiç dayanamazlar...:)

Böyle riskli yerlerde dolaşan arkadaşlara mutlaka lazım..

Bu arkadaş çok kötü fena yakalanmış. Hayvanları çok seven (nedense köpekler hariç) özellikle kedilere bayılan bir insan olarak bisiklet ile yoldayken önce can sonra canan prensibi ile hareket ederim.
Böyle durumlar için en iyi yöntemlerden birinin yüksekfrekans ses cihazları yerine mahalleyi ayağa kaldıran maytap türü cihazlar olduğunu düşünüyorum. Yoksa biber gazı, dazer vs hepsi hikaye. ortaya karışık bir ses maytabı at bak bi daha yanına yanaşabiliyorlarmı

Geri