Scudo Sports

Bisikletle eve dönerken marketten çıkınca darp edildim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
türkiye hiçbir zaman almanya seviyesine gelemez,almancılar ne kadar ağlansa boş çünkü almanya ile türkiye asla karşılatırılamaz,işçi kuzenim 2014 model en son kasa audi a6 ile geldi,türkiyede anca iş adamlar seviyesindeki insanlar alır,dayım güzel bir mercedes aldı kaç para mı sadece 800Euro,hepsinde ıpad,ıphone eşyalarını arabaları almıyor,tabi onlarda ağlıyor herzaman almanya şöyle böyle diye,o zaman biz türkiyede ölelim.

Scudo
@Murat Cömez

gece gece social welfare tartışmalarına girmeye gerek yok bence :) -- yani gerçekten ben sıkıldım artık birilerine sürekli matıklı bi açıklama yapmaya çalışmaktan. size de yorum yazmıycaktım aslında da işte arada bi engel olamıyorum kendime... bu beni bi 3-5 yıl idare eder şimdi... kusura bakmayın tekrar... farzedinki hiçbi şey sormadım.

@CandanC
Haklisiniz, tartismaya gerek yok. Simdi biz burada siz orada yasiyorsunuz. Tabiki burada olsaniz durumlari daha iyi anlardiniz ama burada iki üc kelimeyle anlatilmaz. Yasamak gerekiyor. :) Siz de benim kusuruma bakmayin eger sizi üzecek yada kirici birsey yazdiysam özürdilerim. Size iyi geceler.

@alperK

Almanci.... evet sen de haklisin burada yabanciyiz türkiye de almanciyiz. Bir türlü bizi türk olarak kabul edemediniz. Yaziklar olsun böyle kadere... Ama unutmaki ben de en az senin kadar türküm ve türk kani tasiyorum. Sadece türk türkiye de yasayanlar degil. Kuzenine de ayrica bir sor bakalim o audiyi nasil almis diye, ozaman anlarsin neden agladigini. Birdaha da almanyadakilere almaci deme, cok ayip birsey. Neyse yasin genc, daha ögrenecegin cok seyler var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri