Scudo Sports

Bisikletle duran elektirikli motorsiklete çarptım

Scudo
Allaha şühür ahlakımız yerinde ailemizi utandıracak birşey yapmadık ordaki olaylar anlık psikoloji :))) Sonuçta tatlıya bağladık olayı

@epixmerix insanoğlu hata yapabilir önemli olan yaptığı hatada ısrarcı olmamaktır sonuçta hatanı anlamışsın ve olayı olması gerektiği gibi neticelendirmişsin. burda sana eleştirel yaklaşan insanlara da hak ver "para vermemeyi düşünüyorum, polise gidicem" diyorsun. aferin iyi yaparsın verme demelerini bekleyemezsin.

@Mhmm@ ben zaten insanların yazısını eleştirmedim ve bana hak verin gibi şeylerde demedim insanlar yazdıgıma göre neticelendirmiş ve yazmış...

Ben elektrikli bisikletin bagajındaki tornavidayım. Beni görmediler ama elektrikli bisiklete çarptıkları zaman yolun kenarına fırladım. Benim maddi hasarımı, hatta manevi hasarımı kim karşılayacak? Yola düştüğümde "bir şeyin var mı" diye soran olmadı. Sanırım suçum bisiklet sahibi olmamak. Napalım, hayat bir gün bize de güler belki.

Türkiye'ye gelmeden once (Türkçe klavyeden yazmiyorum, anlayis lutfen) bir arabaya arkadan carpmistim. Konustuk, anlastik, yazismalar, sigorta sirtketleri, banka falan derken gecen hafta cezam belli oldu. 145 €'cuk :D. Arabayla carpsam daha az ceza gelirdi sanirim :koptum:.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@CmlCLK

geçmiş olsun abartı ceza gerçekten
@Serkan Mıstınoğlu
(Türkçe klavyeden yazmiyorum, anlayis lutfen) gözden geçirme özelliği ile yazıyı düzeltip rencide etmemen için sana yazıldı galiba bu parantezin içi :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Mhmm@ evet biraz abarti oldu. Bir ceza bekliyordum ama bu kadar agirini beklemiyordum.

Unutmadan kimseye dokundurma yapmadim, yanlis anlamayin lutfen. Telefondan yazinca dikkat etmeye calisiyorum imla kurallarina ama F klavyeden pek oyle bir olanagim olmuyor ne yazik ki :(.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Müfettiş @Serkan Mıstınoğlu :)

@epixmerix öncelikle konuyu tatlılıkla kapattığınız iyi olmuş ama bu olayı forumdan önce anne babana vb. söylesen eminim ki sana doğru yolu gösterir ve konu çoktan kapanırdı.

not: Bende yılların verdiği bilgisayar kullanımından dolayı Türkçe karakterleri kullanmıyorum, unutuyorum, düzeltiyorum veya düzeltmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@OmerKa

Birimizin oturup ona yanlışlarını göstermesi gerekiyordu :harika: Amacım bundan sonra daha özenli yazması, nitekim yazıyor da :) Hepimiz forumda yeniydik, SMS yazar gibi msj yzrdk brda. Ama iyi niyetli büyüklerimiz gelip bizi uyardılar ve biz de öğrendik, o günden sonra dikkat ettik :harika:

Herşeyden önce geçmiş olsun umarım kulağına küpe olur kendince özeleştiri yaparsın, bi sürü şey yazmışsın ne için akıl danıştığının farkındamısın artı on beş yaşındayım demişsin infonda yirmi yaşında yazıyor bunun gibi var bi kaç tutarsız şey daha var hikayende ... sanırım sende sitede paylaştığına pişman olmuşsundur.

@tartari Pişman olacak birşey yok tutarsız birşey de görmedim hikayemde iyi günler

Önemli olan sonuçu iyiye bağlamak

@epixmerix Teksas'ın neresinde oturuyorsunuz? Az yukarısında, Oklahoma'da dayımlar oturuyor, çok değişik yerler gerçekten. Bu arada okulunuz Arizona'da ve bisikletle gidip geliyorsunuz anladığım kadarıyla. Arizona kebapçılarına dikkat edin :harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
:) Evet texax dayım dayılarınızın ellerinden öperim evet otaraflarda güzel yerler burda bisiklet çeteleri var ama sıkıntı olmuyor vazla

Geri