Scudo Sports

Bisikletle boğaz köprüsünden geçiş

İş Tekirdağ-İstanbul, Kocaeli İstanbul da karışmış. Tekirdağ dan İstanbul'un Avrupa yakasındaki herhangi bir yerine Otoban'ı kullanmadan gidebilirsiniz. Aynı şekilde Kocaeli' den İstanbul 'un Anadolu yakasındaki herhangi biryerine Otobanı kullanmadan gidebilirsiniz. Bu güzergahlarda köprü geçişleri yok. Bisikletlilere Otoban ve Köprü geçişleri yasak. Bir yakadan diğerine uygun saatlerde marmarayla-otobüsle yada vapurla geçiş yapabilirsiniz.

Scudo
@çelikyürekli millet bisiklete sarar diye korkuyolar bence, o yüzden köprü yasak, sonra kim ödeyecek köprü geçiş ücretini, bisiklet düşmanı aaadiiiler
@trainspotting35 kardeş otobüs derken metrobüsü kastediyon di mi

Köprüler halihazırda motosikletlere bile tehlikeli iken kaçamayan bizleri çıtır çıtır ezer bu millet

Tünel geçişleri de yasak diye biliyorum ben

Her tünel geçişi yasak diye genel bir kural yok.Bazı tünellerde yasak oluyor; onu da tünel girişinde belirtiyorlar.
Ya bizim orda zaten bi tane tünel var. Ben oradan geçeyim de gerisi beni ilgilendirmez :D

• Hahaha
Tepkiler: Taygun Kon
e-5'i kullanabilirken köprüden geçememek gerçekten abes bir durum. ben bir kereye mahsus asya avrupa istikametinde ikinci köprüden geçtim. tam köprünün çıkışında yanıma içinde gencecik polislerin olduğu ekip otosu yanaştı. dediler nereden nereye, dedim polonezköy'den geliyorum, köprüden geçiş yasak biliyorum ama üsküdar'a inmek zor geldi, artık yazarsanız cezasına razı geleceğiz. dediler haydi yolun açık olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: specific ve CNC
Köprü üzerinde şiddetle esen rüzgardan uçup da denize düşmeyelim diye yasak herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Köprü üzerinde şiddetle esen rüzgardan uçup da denize düşmeyelim diye yasak herhalde.
Bende onu soracaktım köprüde epey rüzgar olmuyor mu zorluyormu gecıs yapanları :)

Bende onu soracaktım köprüde epey rüzgar olmuyor mu zorluyormu gecıs yapanları :)
Ben motorla yan rüzgardan düşmüştüm 2. köprüde. Yerlerin hafif karlı olmasının da etkisi olmuştu tabi.

motosiklette iken çapraz gidiyoruz resmen bisikletle hiç gerek yok.Köprü geçişlerinde belli bir hıza sahip olmak gerekiyor.Bu hızı bisikletler sağlayamaz.Vapura devam

Hayatta denemem. Bir kez yürüyerek geçmeyi deneyecektik sabah 4'te, o kadar yağmur bastırdı ki geri döndük. Bence fanteziye gerek yok. O kadar süratli giden araçların arasında, hele ki rüzgâr varsa cidden yanlış. Bazı yasaklar da uyulmak içindir cidden uyalım.

Geri