Scudo Sports

Bisikletle Balkanlar, İtalya, Adriyatik ve Dalmaçya kıyıları.

Evet, bu seyahatle ilgili yazmaya devam ediyorum. Çok yoğun olduğum için yavaş oluyor biraz. İtalya'daki 14 günlük seyahatim boyunca başımda geçen eğlenceli hikayeleri, izlenimlerimi anlattım aşağıdaki linklerde. Hırvatistan yazılarını henüz tamamlamadım; tamamladığım zaman, burada paylaşacağım yine.
İyi okumalar.

1- (link)
2- (link)
3- (link)
4- (link)
5- (link)
6- (link)
7- (link)
8- (link)

Scudo
Selamlar , Avrupa'da bisiklet turunu ben de planlıyorum sormak istediğim ise ülkeler arası geçiş yapabileceğimiz sınır kapılarını gösteren bir harita vs. var mıdır?Güzergahı ona göre belirlemek açısından.Bir de Avrupa'da otoban olayı nasıl yani bir güzergah belirleyip orası otoban diye giremezsek ortada kalır kilometrelerce fazladan yol yapar mıyız?

Merhaba @Sener O.
Google maps dışında bir harita kullanmıyorum. Otobanlara bisiklet, yaya ve hayvan giremez; bu, tüm dünyada geçerlidir. Yasak olduğu için de, arkanızdan polis gelir, sizi uyarır. Fazladan yol yapmalısınız bence; otoyolda gitmek berbat bir şey.

Teşekürler ancak asıl sormak istediğim yolun otoban olup olmadığını mapstan nasıl anlayacağız güzergahı seçtik yola çıktık karşımıza otoban çıkınca büyük hayal kırıklığı olur :D

Otoyol kelimesinin ülkelere göre karşılıkları yazıyor zaten haritada. Autobahn, autostrada, highway, egnatia vs yazan yollara girmeyeceksiniz. @Sener O.

Abi çok güzel tur olmuş tebrik ediyorum .. Fotoğraflara bakarken bu fotoğrafı çok beğendim üstünde biraz renklendirme yaptım , biryerde kullanmak amaçlı değil ama bu fotoğrafı güzel çekmişsiniz :)
15262119555_b698cce61c_b.jpg

• Beğen
Tepkiler: can onur
@Fevzi Orak
Teşekkürler Fevzi'ciğim. Bu muhteşem nehir, 22 sene önce, herkesin gözü önünde büyük bir insan katliamına şahit oldu. Benim için oldukça hüzünlüdür bu fotoğraf. Savaşların olmaması ümidiyle...

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Tebrik ederim çok güzel tur olmuş... Ben de 1 hafta önce İzmit'ten başlayıp Yunanistan - Arnavutluk - İtalya turundan zamanım yetmediği için Roma'dan uçakla dönmek zorunda kaldım... Keşke zamanım olsaydı da Roma - Bari arasını da bisikletle gezebilseydim... gidemediğim yerleri sayfalarınızdan okuyacağım artık :) Keyifli pedallamalar diliyorum.. ;)

• Beğen
Tepkiler: can onur
Geri