Scudo Sports

Bisikletle Almanya - Hollanda - Belçika - Fransa Turu ( Fransa )

herşeyiyle dört dörtlük. mükemmel olmuş ellerinize sağlık paylaşım için çok teşekkürler.

Scudo
@Recep Özlem

Merhaba,
İsviçre çevresineki turumuzu tamamlayabilseydik bizim açımızdan daha çok yaklaşmış olacaktık hedefimize. O zaman en azından hedeflerimize ulaşmamız açısından mükemmel olurdu. :(
Ama doğu turumuzda olduğu gibi ne bombalar patladı yanımızda ne rüşvet vermek zorunda kaldık sınırlarda, ne de 15 kg zayıflamış olarak döndük.:D

Dört dörtlük değilse de , dört üçlük bir gezi oldu bizim için. :)

Teşekkürler :in:
selamlar

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
bende boyle bir tur yapacağım fakat biraz acemi sayılırım bu yüzden yararlı olabilecek bilgilerinizden faydalanmak isterim size mesaj atamadığım için mail adresinizi verirseniz cok memnunolurum. özellikle rota hakkında sorularım var.

@necod

Merhaba,
"mükemmel" değil elbette ama birilerini cesaretlendirecek kadar güzel diyebiliriz belki.
selamlar

@oğuz türker

Merhaba,
Genel anlamda bisiklet kullanıcılarının ve özellikle uzun uluslararası tur yapan arkadaşların artması en büyük temennimiz. Avrupadaki yollara ve bisiklete duyulan saygı seviyesine ancak daha kalabalık ve örgütlü olduğumuzda ulaşabileceğimizin her zaman farkında olmalıyız.

size özelden yazıyorum.

selamlar.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
cok güzel fotolar ve mekanlar
bu yaz yapiyor muyuz finlandiya???
1 ay sonra ön kesife cikacagim beklerim

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Müthişin ötesinde bir gezi olmuş.
Keşke dedirtecek tadında...

@Yunus Akçiçek

Merhaba,
turu yaptıktan sonra bile hayal gibi geliyor.
Zaten yeni turlara çıkmamızın sebebi de bu değil mi ?
Bisiklet bizi hayal alemlerine taşımıyor mu aslında ? :in:
Selamlar

@42FY

Merhaba,
Avrupada her yıl onbinlerce ( belki de yüzbin ? )kişinin gerçekleştirdiği ortalamanın altında bir gezi sadece, müthiş bir şey yok aslında.
Keçiye abdurrahman çelebi denme hikayesi :)
Selamlar

@mcsbenz

Merhaba,
Sen ön keşfi yapadur, bizim ufaklık bu yaz için bize izin vermez.
Bir yaşında tura çıkarırsak , dede ve ninelerini kalp merkezine kaldırmak gerekebilir. :D
Ama seneye olmadı, diğer seneye ( 2012 ) % 100 yollardayız.
Kuzeyden ( Finlandiya, norveç, isveç ) - Almanya ya inmek müthiş olur umarım.
Çok selamlar.

Güzel anlatımını ve fotolarını bekliyoruz. :)

gerçekten ne kadar tebrik edilse azdır bu tur için.tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş.bence muhteşem kelimesi bile anlamsız kalıyor.resimlere bakarken sanki bende sizinle beraber turlamış gibi oldum.ayağınıza pedalınıza sağlık...

ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş...

çok güzel bir tur olmuş ayrıca fotolar ve yorumlarla daha da güzelleşmiş :) ayaklarınıza sağlık

Harika bir tur yapmışsınız, ne güzel yerleri geçmişsiniz ayaklarınıza sağlık..

çok güzel bir anlatım çok güzel bir tur sizinle pedallamış kadar olduk

Harika kareler ve anlatımınız için sizlere çok teşekkürler.

Sizleri tebrik ediyor turlarınızın devamını diliyorum.

@xahi

xahi; ekimde ayvalığa bir tur yapmayı düşünüyorum ve sanırım geçen yıl o taraflara gitmiştin, tecrübelerinden faydalanıp bir kaç şey sormak istiyorum, özel mesaj hakkım yokmuş :) onun için mail adresimi yazıyorum benimle temasa geçersen çok sevinirim.

Geri