Scudo Sports

Bisikletle Ağva Yolunda Kaza Yaptım

Tepki
238
İsim
Hakan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlarla Ağvaya kampa gitmeye karar verdik yolda giderken fat bike lı bi çocuk gördük daha sonra yokuşları çıktık ve bir yokuştan inerken tulum ön jantın arasına girdi ve takla attım sanırım. Kafamı ve omzumu yere çarptım. Neyse ki arkadan araba gelip bana çarpmadı.

Daha sonra telefonla aradım geri döndüler arkadaşlar. Onlar geri dönerken 34 plakalı 2 yabancı kişi pick-up la yardım ettiler tabii ondan öncede "yardım edelim mi" diye soranlar oldu. o anlık şokla tam ne dediğini anlamadım adamın "my friends" dedim arkadaşlarımı bekliyorum anlamında. sonra bisikletleri arkaya attık ağvaya öyle gittik.

hastanenin orda durunca bi pansuman yaptılar. Ağrı olduğu için sıkıntı olmaması açısından şile devlet hastanesine röntgen çektirmeye götürdüler ambulans ile. zaten ambulans dakiler tanıdıkmış. akrabalarımı aradılar sanırsam onlar hastaneye geldi. yardımcı oldular. hastanedekiler de tanıdıkmış. kırık veya çıkık olmadığını öğrendim. çıkıktır diye tahmin etmiştim. eğer sıkıntı olmadığını Ağvadayken öğrenebilseydim geri dönmezdim eve.

sonra eve bıraktılar akrabalar ve şu an evdeyim arkadaşlar kamp yapıyor :)
yarın gitsem mi diye düşünüyorum otobüsle. Sonuçta bisiklet ve eşyalarım orda kaldı.

Scudo
teşekkür ederim

@07yusuf yokuşları çıkmadan önce :)

geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
@Bisikleteam Youtube
Onu yazmanızın sebebi belki de ilk defa bir fatbikelı görmüş olmanız :koptum:
Hikayenin bütününde hiçbir yeri yokken ondan bahsetmeniz dikkat dağıtıcı olmuş :komik:

Fatbikelı çocuk size kötülük yaptı falan diye devamında bir şeyler bekledim ben açıkçası. Ya da sizin düşmenize sebep oldu gibi.:p

Geçmiş olsun, eğer ağrı sızınız yok ise bence macera kaldığı yerden devam etmeli diyorum ve çadırın içinde uykuya dalmadan önce bu mesajın aklınıza geleceğini hissediyorum ;)

Dostum geçmiş olsun. Yazıyı okurken kendimi DH forumda hissettim mesajların sonuna doğru zebanileri bekler oldum.

Geçmiş Olsun... DAAAA. Gülsemm AYIP Olur mu :D.. Tam komedi filmi olmuş. Mr Bean gibisin valla..
Mrbean.jpg

@Bisikleteam Youtube
Öncelikle geçmiş olsun. Bir sorum olacak; Ön janta giren "tulum"dan kastınız nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
@Furkan TK bi aralar o foruma üyeydim belki etkisi üzerimde kalmıştır :)
@Bilal07 hayır ayıp olmaz zaten önemli bir şey yok şu anda :)
@BerkEvren kamp tulumu hocam. rulo halindeydi gidonda sallanırken jantın arasına sıkıştı.

Dostum çok geçmiş olsun. Eşyalarını da bence muhafaza edecek bir arkadaşın var ise eğer ki vardır diye düşünüyorum. Bence şimdilik tadında bırak. Aksiliğin üzerine gitme derim.:harika:

@aalemdar teşekkürler
@Faruk Yamak evet şu anda döndüler eşyalar bi arkadaşımda duruyor. kendisinden alacağım

Geri