Scudo Sports

Bisikletle Ağrı Dağı Zirvesi 5137 M

Bisikletle Ağrı Dağı Zirvesi 5137 m ve Küresel Isınmaya dikkat çekmek için
yapmış olduğumuz aktivitemizi başarı ile tamamlamanın haklı
gururu ile evlerimize döndük:)

Yorgunluğumuzu attıktan ve biraz toparlandıktan sonra tüm yol maceramızı ve
fotoğraflarımızı sizlerle paylaşacağız ama şimdilik biraz müsade:)

artık ağrı dağının zirveside iki tekerle tanışmış oldu:)

bekle bizi K2:)
bizi yüreğiyle destekleyen herkese tekrar teşekkürler.

Scudo
@live strong

Tebrikler...Bu konuda medyada çıkmış çıkacak haberleri buradan duyurursanız seviniriz.

Iğdır çıkışı medya ve halk tarafından çok cılız geçmiş gibi, inşallah Ağrı dağında böyle değildir...

Tekrardan tebrikler, başka zirveler için yollarınız açık olsun...

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
süperr!! katılan herkesi tebrikediyorum , sorunsuz birşekilde bitmesi ve zirve yapılması çok güzel , ayaklarınıza sağlık .

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
Tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum.. Dün Delta' dan zirve haberini aldık.. Fotoğraf, haber, videoları sabırsızlıkla bekliyoruz..

Merhaba Arkadaşlar,

Ve döndük. Çok yorulduk.. Biraz dinlendikten sonra yorumlar ve fotolarla sizlerle olacağız.

Şimdilik size ufak bir hediye.

http://i199.photobucket.com/albums/aa51/ulasbaydar/delta_bisiklet_agridagi_zirve.jpg

Teşekkürler hepinize

Geçmiş olsun Delta Bisiklet Ekibine...

Başarı ile tamamlamış olmanız hepimizi mutlu etti gerçekten. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık...

Sevgiler...

Tüm ekibi can-ı gönülden tebrik ediyoruuuuuuum!Harikasınız hepiniz!!Süper kahramanlar yüreğinize sağlık :) Ülkemizde ve dünyada bu kadar gözardı edilen hayati bir konuya vurgu yapıp doğa adına savaş verdiğiniz için çok çok çok teşekkürler!Doğayı ve doğanın yanındaki herkesi seviyooorum!

Not:En kısa zamanda fotograflarınızı bekliyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: hız
iniş daha bir ayrı keyifli, bir o kadar da tehlikeli olmuştur.

maceranızın detaylarını dört gözle beklemekteyiz!!
tebrikler

kendi ülkemizde kendi insanımızın böyle bir etkinliği gerçekleştirmesi çok güzel bir olay. çok teşekkürler arkadaşlar

@ulas

kardeşim zanım benim,hoş geldin,:)şu fotoğrafda,yanında olmayı,biliyorsunki çok isterdim;)
çooook geçmiş olsun,

delta ekibinede,bu başarıdan dolayı,tebrik ederim harikasınız

• Beğen
Tepkiler: ümran çoker
Kazasız belasız bitmiş olması inanın zirveye ulaşmış olmanızdan daha çok sevindirdi, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Harikasınız...

Selamlar,
Bisiklet'in insanımıza tanıtılması ve sevdirilmesi için böyle vurucu, ses getirici, merak uyandırıcı etkinliklerin önemi çok büyük. Siz bunu başardınız. Bisiklet temalı değişik etkinliklerinizin devamını diliyorum.
Yolunuz açık olsun...

Geri