Scudo Sports

Bisikletiyle duvardan düşen öğretmen yaşamını yitirdi.

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.225
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Tokat'ta bisikletiyle duvardan düşen öğretmen toprağa verildi. Bisikletiyle istinat duvarından düşerek yaşamını yitiren ilkokul öğretmeni Serkan G., gözyaşları içinde toprağa verildi. DHA | 15.05.2019 - 14:16

Tokat'ın Kocacık Köyü İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan evli ve 1 çocuk babası Serkan Gökçe, dün akşam gezintiye çıktığı bisikletiyle Kaşıkçıbağları Mahallesi civarında kaldırıma çarptıktan sonra 7 metrelik istinat duvarından düştü.

KURTARILAMADI
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Gökçe, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

792f58982d8bfb4147993e24089df320.jpg

Scudo
Allah rahmet eylesin.:(

Allah rahmet eylesin. (Gerçi yönetim her an silebilir.)

• Beğen
Tepkiler: FRKEMRE
@Türko
Niye yönetim mesajınızı silecekmiş?
Ajitasyon yapmayın lütfen..Yönetim ölen birinin arkasından ''Allah rahmet eylesin'' diyen kimsenin mesajını filan silmez..Siz ''Allah rahmet eylesin'' diyeceksiniz,ben ''toprağı bol olsun'' diyeceğim,yönetimde kimseye bir şey demeyecek..Bu kadar basit..Forumda dini konular kapanıyor diye,yönetime böyle şeyler demeniz hoş değil..

Forumda dini konular açmak yasak,ayet yazıp bir konu açamazsınız,sadaka/fitre filan isteyemezsiniz..vb

@Triban
zeka yaşına binaen seninle muhatap olmuyorum. hadi git işine.

Geri