Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Cikarken 9 km ile ciktigim yokusu inerken 61.7 km. MTB ve 1.50 lastiklerle. Bu hiza ulasacagimi dusunmuyordum dogrusu ben de heyecandan titredim ama zevkliydi.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Arkadaş hayır kamyon arkası nasıl oluyor anlamadım.Kamyon ani fren yapsa o bisikletli öteki tarafa gitmez mi ?

@Ali Ceylan

bisiklet ile hız rekoru bu yolla yapılır. rüzgar direnci sıfıra indirmek için öndeki büyük aracın hava koridorunda sürülür:
http://www.canosoarus.com/08LSRbicycle/Bicycle%20Images/152%20in%20tow.JPG

@halil ibrahim duran

Araç ani fren yapsa ne olacak ? Rekor denemesi değil.Mesela kamyonun arkasına takıldık.Ani fren y aptığı an ne olacak :) ?

bir araca çok yakın sürmek zaten tehlikeli.
boş yolda ayarlanır ise büyük bir araç o şekilde yüksek hızlara çıkılabilir.

Sivasta Muhsin Yazıcıoglu turu .. Rampa asagı 123km Yol bisikleti.

beldesan dağ bisikleti 18 vites 8 kg çelik kadro

yokuş aşağı 80km/s

yıl:1998 :D

Çift amortisör "muscle" bisiklet. Yokuş aşağı 60 km/s.

@halil ibrahim duran

8kg diye çıkmış da bisikletin çıplak hali 18,5 kilogram idi ve üzerinde de 2.2 inch dişli dağ lastiği vardı :D

57 kilometre. Çanakkale turunda tam yerini hatırlamıyorum. Heybe çok ağırken hiç güven vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
düz yolda kamyon arkasında yol bisikleti ile 81 km ... çok farklı ve müthiş bir duygu :) fakat bir o kadar da ürkütücü

Beylerbeyi yokuşunda imzamdaki Carraro ile 86 km/s

Bence en yüksek süratimizi buraya yazarken,kendi gücümüzle pedallayarak yaptığımız sürati yazmalıyız.Yokuş aşağı yahut bir motosikletin,otomobilin arkasından tutunarak 200 km'ye dahi çıkabiliriz.Ama bu hıza kendi vücudunun gücü ile çıkabiliecek insan var mıdır acaba ? :)
Misal ; ben en son asfalt yolda,(dik bir yokuştan inerek,ya da bir motosikletin arkasına tutunarak değil yani) 55 km'yi gördüm.Altımda ağabeyimin Canyon marka dağ bisikleti vardı ; 12,5 kg idi ağırlığı.Lastikler ise,CST MTB idi.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Salcano astro hafif dişli lastik ile ortalama eğimde gps ve km saati ölçümü 67 (42-11 diş pedalla)

1.95'lik lastiklerle derecesini bilmiyorun ama çok fazla etki edecek kadar bir eğim yoktu yolda 50'ye yaklaşmıştım yol bitti arka bilyeler dağılmadan önce yeni bir yol yapmışlar çoook uzun ve aşırı derecede eğim var oradan epeyi süratli inmiştim fakat o zaman hız sayacım takılı değildi bozulmuştu tahmini 60 felan yapmışımdır ışıklar var diye erken basmıştım frene

Bostancı oto sanayinin önündeki ışıklardan bostancı sahile kadar olan yolda 2.2lik race kinglerle 62,7 km/h gördüm daha giderdim fakat ışıklarda durmak zorundaydım aynı yolu vfrenli bisikletimle gittiğimde aynı yerde aynı ışıklara yakalandım hızımda üç aşağı beş yukarı aynıdır frenlemede hidrolik disk ile vfren arasında çok fark var :in:

Geri