Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
sigma km.saatim bozuldu ve hız 569 km. gösteriyordu!bunun sebebi de açıkta kalan tellerin birbirine değmesi sonucu oldu!

Sevgili arkadaşlar,ben yalan beyanda bulunmayı hiçbir arkadaşıma yakıştıramam.Bu sebepten bizler birbirimizi sanki yalan söylüyormuş gibi itham etmiyelim.Forumlar bilgilerin,deneyimlerin,sıkıntıların,sevinçlerin paylaşıldığı yerlerdir.Kim ne hız yaparsa yapsın,yalan söyleyen varsa eğer bu tamamen onun sorunu olsun.Bizler eleştiren olmayalım,birbirimizi sevmeye çalışalım,kardeş olalım,o zaman herşey daha güzel olacak.

:D Arkadaslar Benim Kadro Demir Oldugundan Bisiklet Gramajım Sizinkiden Bir Hayri Yüksekti Bu nedenle istanbul e5 Kara Yolu Merter Bölümünde 63 km Hızı Görebildim ve diger günüde Diz Kapaklarımdan Uyuyamadım..

@R@SYONEL

aynen ben de en yüksek hızım yeni kampüs bayırından inerken 62.5 di.
yokuşun %60 ında 60 lara çıkıyor yokuş devam ediyor ama sonra hava sürtünmesi hızlanmamı engelliyor.:)

@Mümtaz Öztürk

Ne güzel söylüyorsunuz. Ancak şu da varki ben bisikletle 80 ve yukarısını yaptım diyenlerden rica ediyorum, bu hızı yaptığınız yere gidelim bende bir göreyim, bisikletle şu 80 ve yukarısı nasıl oluyor. Kimseye itham etmeden bunu rica ediyorum. Bir kişide kabül etmedi, neden acaba?

bizim orda 50 mt yokuş var aşagıya inildikçe düzleşiyor 2 kez hız denemesi yaptım pedal çevirmedim hız 50 geçmiyor bi türlü deli oldum

@Emre Özhan

bisiklette zaten kamyon gibi agır yola yapışıyor:D

izmir narlıderedeki arıkent sitelerinin olduğu dağda tepelerde bi köy var adını bilmiyorum(ilk çıkışımda orada köy olduğunu görünce şaşırdım) o dağın tepesinden anayolaya yarısı toprak yolda 7 dakikada iniyoduk(2-5 saatlik çıkış sonunda) en son inişimde kilometrem 82km gösteriyodu.

@iconaclast
Yanlış duymadım değil mi? Rampa yukarı 81:eek: :rolleyes:

Merhaba Arkadaşlar. Ben yeni bir üyeyim bisikletim deyimi yerindeyse ( ki çok yerinde ) dandik. markası geroni ve 250 liraya alındı bana küçük geliyor kardeşim için alındı aslında ama imkan yoksunluğundan ben kullanıyorum. Ağırlığı 19 yada 20 kg. 21 vites fakat 15'e geçmiyor sol 3. viteste problem var. yakında bir geotech ascent alacağım inşallah. konuya gelirsem fethiye aşıklar tepesinden ( bozuk bir asfaltı var ) 15'e geçemediğimden 14. vitesle full pedal çevirerek ( zaten hep boşa dönüyordu :) ) 63 km. hız gördüm. yeni bir üyeyim lütfen görüşlerinizi belirtin çok önemli benim için sizin gibi profesyonellerin görüşleri. teşekkür ederim buyrun resim : ( 100. kmde çekmiştim :) )
bu arada gördüğünüz shimano vitesi sonradan taktırdım orjinalinde tabiki yok.

http://img198.imageshack.us/img198/6618/100km.jpg

Km saatim varken 72.5 görmüştüm.
Uzun zamandır km saatim yok 72 nin üstüne çıkmışımdır diye tahmin ediyorum ama km saatim olmadığından da bişey diyemiyorum:D

Benim 11 Yaşındayım Ufak Bi Yokuş İnerken 60 Km yapmıştım o zaman bisikletim concorddu 18 vites pedal çeviremiyordum daha iyi bi bisiklet olsa daha da basardım heralde

Ankara-Eskişehir yolunda hafif bir eğimde 56 km.Sizlere göre düşük ama yeni aldım rainimi =)

http://img132.imageshack.us/img132/1192/img0019.jpg
Üçyol - Karabağlar arasındaki inişte(hani beyaz bir kadın heykeli var) yaptım. (Bianchi Thomisus)
Bende ışık hızını geçtim xD

Bugün Ahlatlıbel incek yolundan aşti istikametine doğru 70 duvarını aştım...Sürat yapılcak bir yol..uzunluğu 2-3 kilometre,kavisli bir yol ama çıkış adamı yiyip bitiriyor :)

Geri