Arkadaşlar çok cesursunuz.Ben arabamla bile (tmm benimki de abartı biraz kabul ediyorum

) 90 ı otobanda bile pek nadir geçerim maksimum hızım 100 km/Saat.Ayağım Hız sabitleyicisi gibi olmuş

.Daha yukarısı sıkıyor beni.Gevşek ve rahat olmalıyım.Bu zamana kadar gidemediğim yerde olmadı allha şükür.Araba konumuzun dışında ama bazı arkadaşlarım anlatırlar 170 yaptım 180 yaptım 200 yaptım falan diye.Ben bu tarz ifadelere güler geçerim.Önemli olan bi kaç saniyeliğine yada dakikalığına (türkiyede yollar arabalar için bile daha yukarı hızlara müsait değil) ulaşılan hız değildir.Önemli olan ortalama hızdır.Yolda bazan yanımdan bir araç geçiyor hızla ben tabi sakin sakin gidiyorum bir süre sonra bakıyorum kırmızıda bekliyor arkadaş

sonra yeşil yanıyor bizimki yine allah ne verdiyse bağırtarak gidiyor.Topu topu benden yoluna göre ya bi kaç dakika yada 1 saat falan çabuk varacaktır gideceği yere.Kendini,arabasını yorduğunu,trafiği riske attığını,kullandığı extra gücün yakıt yönünden ilave maliyetini düşünülürse değermi.!
Yokuş aşağı ulaşılan hız kaç olursa olsun bisikletin pratiğine ters düştüğünü düşündüğüm için pek tatmin edici değil ,önemli değil.Ha derimki yokuş aşağı şu kadar hıza ulaşan da olmuş tek cümle ikinci cümleye gerek yok.
Bunlar bisikletin pratiğine mantığına uygun değil.Bisikletle bu tarz haraketlerde çok tehlikeli.Daha fazla adrenalin isteyenler bangi camping,yamaç paraşütü
yapsalar... yapmaları amaçlarına daha uygun olur kanaatindeyim.
Sloganımız" Önce emniyet sonra haraket"
Saygılarımla....