Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
BMX ile 80 i rüyanızda ancak yaparsınız...:) 20.000 euro luk bisikletle Fransa turumu koşuyorsunuz? Zaten ibrenin teli koptu sözünden bile nasıl bir km saati kullanıldığı anlaşılıyor.:) 180 de gösterseymiş şaşırmazdım:)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@gokdaltercume

yok 26" ayarındaydı ama tabiki onu yaparken değil evde çektim max yazıyo zaten :Dama o anda çıkarım çekmeyi düşünemiyorum artık zaten bir elimi gidondan çekersem ne olur bilemiyorum,bunu geçmeyi deniyorum,ve dün murat,ramazan ve ben süper 3lü okuldan kacıp bozdaga doğru biraz tırmandık,sarıcakaya yolundan km bozuldu max 82.3 yazdı ama sonra kıkkkk dedi gitti şimdi çalışmıyor ama eminim geçmişizdir 100 yaptığımızı düşünüyorum(inşallah):)

@RedStar

Kardeş bisikletin fotosunu çekeyimde yollayım ozaman yapmışmıyım yapmamışmıyım anlarsın...Bide yokuşu çekeyim sana bak gör...

@RedStar

evet size katılıyorum arkadaşımızın hayal gücü oldukca geniş düz yolda 45 50 yazmıs dişli çapına bakarsan 44 lük bi aynakolda 11 li arka dişlide orta 2 arka 7 gibi bi vitese denk geliyor bu viteslede degil 50 35 anca yapılır aynı sekilde bence bayır aşşagıda olsa 80 e cıkacagını sanmıyorum 60 anca oda cok zor bmx den bahsediyoruz burada bayır aşşağı inerken teker çapı küçük kalıyor mtb bile bayır aşşagı 85 i zor görüyor bayır aşşağı

Zaten yorum yapanların çoğu ANKARA´lı değil...İyice bilseydiniz buraları inanırdınız bana...Keçiören Kalabanın her yeri yokuş...

Bugün Didim'de 54 ile yokuş aşağı bir mobileti sollayınca adamcağız neye uğradığını şaşırdı :D 1 km kadar sonra yetişebildi ve gülerek o nasıl bisiklet öyle ya motordan hızlı gidiyor dedi :) Güldüm ne diyim, ben sporcuyum dedim.

Didim'liler bisiklete alışkın değiller. 40 ve üzeri hızlarda UFO görmüş gibi bakıyorlar hele ki kask varsa :D

@Görkem06

kendı adıma tabıkı yalan soyledıgınızı dusunmuyorum sadece km saatınızde bı sorun oldugunu dusunuyorum.
bence sorun şu km saatınızı bmx e gore degıl de mtb jantına gore ayarlamıssınızdır bu durumda bıle 84x20/26=64,6 gıbı bırsey yapıyor. ki bence bu bıle bır bmx ıcın cok fazla:eek:

@Görkem06
resımlerden anlasıldıgı kadarıyla belırttıgınız yokus oldukca dık ama cok kısa ben burda egımı bıraz daha az ama baya uzun(resımdekıne gore) yokuslarda bıle 56 km falan yapıyorum. elbettekı agırlık vs faktoru de var ama 28 kmlık fark da oyle boyle fark degıl
iyi geceler

@eYa
ben de gecen gun ilk defa normal hızda gıden bı mınıbusu(L300) solladım. yol duzdu(egım yoktu) ve hızım 50 kmdı. bıraz mecburıyetten oldu. gecerken adamın bakısları cok garıptı. dedıgınız gıbı ufoya mı bakıyo bana mı bellı degıl :D n'oluyo lan orda der gıbı bakıyodu aynı :)

Buraya km'lerini yazan arkadaşlara teşekkürler,buradan çıkardığım sonuç ben yıllarca boşuboşuna yol bisikletiyle ter dökmüşüm mtb'ler ve bmx'lerle 80-90 ları görmek varken,bende saf gibi yol bisikletiyle boşuna amme hizmet etmişim.Yol bisikletimi satıp mtb veyada bmx almaya karar verdim.Varsa elinde temiz olanı takas yapalım püh! (Abartmalarda yine Türklüğümüzü herzamanki gibi konuşturmuşuz helal!)

mtb ile düz yolda kamyon arkası 62.9(Kandıra yolu başlangıcı)
yokuş aşağı ise max 76.0 (İzmit-Bayındırlık arkasındaki dik ve uzun yokuşta:))
dişliler 42-11

Artık geleneksel çöp kamyonu yarışlarıda başlar acaba shimano çöp kamyonu parçaları yapacakmı zuhahah 178miş:Dhemde 17 dakika:Dhehe bir ara 91 yaptığımı biliyorum(sedona borla 21 vites22-32-42 olması lazım aynakol fcm-150 miydi neydi:))

GIANT MTB ILE cinlilerin arasinda 72.1 gordum sonra poliste beni gordu boyle bakistik sonra ben kactim:)

Geri