Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@elise111s

Bugün de 81.9 a çıkardım, hedef 90. Az kaldı :)

Scudo
@sgba

Formüllere göre yalan beyan mı oluyor benimki?
Yalnızca kendi gücümle o hızı gördüğümü iddia etmedim.Deryer'in de avantajı sözkonusu.
93km hız için 42 aynakolla kendi gücünüz yetersizdir.

Bende 69 yaptım ama hız denemesini yaptığım yer biraz kısa olduğu;lastik ve jantlarım eski olduğu için ve de kask ve gözlüğüm olmadığı için daha fazlasına cesaretim olmadı ama yakında eksiklerimi giderince ilk denemem 75 için olucak.

97,2 Dişli oranı 53 - 11 hatta km saatinin resmide duruyo telefonumda
yarış bisikleti ama lastik boyutunu hatırlamıyorum yolda düz sayılmazdı çok
Aşkın jeep center Caddebostan burger king arası cabrio
gece saat 04:38
aynakolunu yamulttum artık velespitte duvar saati
dağ bisikletimle 70-80 arası hızlar yaptım max (yokuş aşağı)
Pedal gücüyle heralde 55-60 falan yaparım iyimser ir bakış açısıyla

Yalnız benım hız ölçeri bi'kaç sene önce bi'kaç liraya almıştım sokakarası bi bisikletçiden ne kadar dogru gosterır bılmıyorum ama jant ayarları km mph seceneklerı var ınsallah dogrudur zaten yakında muhtemelen bi' sigma alıcam o zaman yıne olcerım.

Ankara da eymir gölüne inerken 77.9 gördüm
daha da cıkardım fakat gözlük almayı unutmuşdum:D:D
o hıza cıkanlar iyi bilir:D:D

yer mudanya yolu en yüksek tepeden 48'li aynakolla 1,95 lastikler ve hi-ten kadroyla 83,2 hiz yaptım:)
dewamını bekleyin:)

düz yolda 2,10 lastiklerle 44-11 kombinasyonu ile 55km sürat yaptım tabiki otobüs arkası...:rolleyes: :eek:

ben daha önce yazmıstım ama onu kırdım
anlatayım:)
aydın da çamlık köyünden selçuğa giderken bir yokuş var ve çammlık yolu ustunde de benzinlik var bir sürü iste o yokusun basında bekledım sonra uzaktan geldıgınde ayarlayıp ruzgarına gırdım ve uzun bir sure yaklasık 2 dk cıvarı 80 nın altına ınmedım max suratse 85,3 ben delırdım orda cok guzeldı ama cok vıbrasyon wardı hatta muthıs vıbrasyon vardı sonra yolu tam tanımadıgım ıçın ya bir cukur gelırse onume gırersem dıye dusundum
aslında taktığınıde bılıyordum sag teker hızasında gıdıceksın ama n olur ne olmaz bilmedığım yerlerde surat cok daha tehlıkelı:)

21 nisan 2007 günü Kandıra-İzmit karayolunun Çayırköy sapağındaki yokuşta rüzgâra karşı 59 yaparak genel hız rekorumu geliştirdim. Kasmama rağmen 60ı göremedim ya deli oldum. Arkadan gelen Onaran arkadaşım 60 görmüş.

23 nisan 2007 günü de İzmit Eski Gölcük Yolu (Sefa Sirmen Bulvarı) Gölcük' e gidiş yönünde Galericiler Sitesi önünde rüzgâr arkamda olacak şekilde araç arkası olmaksızın düz yol rekorumu 51.5 km olarak kırdım.

Lastiklerim IRC Avantadge Pro

Avantadge yazarken hata yapmış olabilirim.

Valla ben en son geçen salı kırdım. Bi anda istemeden öndeki arabaya çok sinirlendim ve onu geçmek için 70 e çıktım:D Yokuş aşağıydı ve önümde açıktı. Ama düz yolda derseniz sanırım oda 65-68 gibi birşey..(Maslak-Beşiktaş tüneli)

İki gün önce dershanden eve geldim hava kararmak üzereydi canım sıkıldı hadi dedim biraz bisiklet süriim neyse bindim bisiklete antalyada lara da gima ile tanşas arasında bi yol var işte o yolda hızlandım hızlandım düz yoldu gücümün son safhasına kadar pedalara yüklendim sonra tansaşa girmek için kenara doğru yavaşladım yanıma bi araba yaklaştı arabanın içinde 2 kişi vardı bi baktım adamlar alkışlamaya tempo tutmaya başladılar dedim abi ne oldu hayırdır sonra biri bağırdı içerden helal olsun sana bravo falan derken 45 45 dedi öbürü tabi halla alkış devam ediyo sonra ne 45 i dedim adama 45 le gidiyodun yolda dedi adam yani uzun sözün kısası düz yolda 45 yapmışım

78 km saat..Ama bayır aşağı. :D

yokuş aşağı 56.3 km/s yaptım 1 hafta önce edirne turum sırasında.

yokuş aşağı antalya girişindeki rampada 80e yaklaştım.tamamen yatmama ragmen daha da hızlanamadım.bisikletim 54\11 li idi ama pedallar artık güç aktaramayacağım kadar hızlı dönüyordu.denge kaybetme noktasındaydım.yüksek hızı deneyecek arkadaşların herşeyden önce mutlaka çok akıcı bi teker sistemine sahip olaları gerek stabrilize asfalttaki en küçük tümsekcik bile tam ayarlı olmayan arka tekerle birleşirse hiç iyi olmaz.:Skull-175

aceba km saatlerin +/- si var mi?
ornek:60 gosterdiginde 50 olabilir mi?

@BadBoy

sanmam ancak inç ayarı yanlıs yapılmıssa yuksek ınc yaparsan daha hızlı gosterır bırde tabı bozuksa:):D

Geri