Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Sarsılma olmuyor bende bu cumartesi şile yolunda 73 yaptım pedal çevirmeden öyle bıraktım.ama altımda yol bisikleti vardı hiç dağ bisikletiyl böyle birşeye kalkışmadım titrermi titremezmi bilmiyorum.ama dahonla bile titreme olmadı onu söylüyebilirim.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs312.ash2/59264_474332716994_762736994_6845255_343691_n.jpg

Maximum :D

Salcano Impetus düz yolda 39 km/s.

Dişli seti 9lu rubleye çıkartılmış olan bianchi stratosummla yokuş aşşağı 83.5 (kütahya azot yokuşu kütahyalı arkadaşlarım bilir)Düz yolda ise max 45 i gördüm.Ama 40 dan sonra gözde gözlük yoksa gözyaşından önünüzü göremiyorsunuz.

İzmirde, Eşrafpaşadan Buca tarafına giderken Buca girşindeki yokuş aşağı yolda, natonun oralar :)

http://i250.photobucket.com/albums/gg243/klavist/P1050067.jpg

meraba arkadaşlar.yazılan yorumlara sadece biraz göz atabildim çünkü 101 sayfa var :)
bisikletim salcano ng 030 deore kaliteli bi km gösteren cihaz almak istiyorum bisikletime.km den başka neler gösteren cihazlar var ?
kaliteli sağlam neler önerebilirsiniz ?
internetten almayı düşünüyorum.nereden almamı önerirsiniz ?

meraba arkadaşlar
bisikletim salcano ng 030 deore kaliteli bi km gösteren cihaz almak istiyorum bisikletime.km den başka neler gösteren cihazlar var ?
kaliteli sağlam neler önerebilirsiniz ?
internetten almayı düşünüyorum.nereden almamı önerirsiniz ?

100 km üzeri bana da çok inandırıcı gelmiyor çünkü 2 hafta kadar önce yarış bisikletleri ile zannedersem Ankaragücü takımı idman yapıyordu ve sabah erken yol boş olduğu için Turan güneş bulvarından aşağı tam gaz iniyorlardı. Yanlarına gidip uzaktan acaba kaçla gidiyorlar diye baktıklarımda 85 en fazla 90 km hıza ulaştıklarını gördüm.

Daha fazlası zor gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
70 i gördüm izmir de kaynaklardan buca koopa giderken otobanda jettayla kpıştım nerdeyse adam bana baktı ve birden gaz kökledi süperdi yaa bisiklet kuş gibi uçuyordu ama fotograf yok çünkü sigma 509 da maksimum hız özelliği yok ondan foto yok 70 km hızdada fotoğraf çekemeyeceğim için çok riskli

bende yokuş aşağı pedal çevirmeden 83 gördüm cateye klometrem vardı :( şimdi yok (gıant art 770)

Kamyona tutunarak yokuş aşağı ölümüne: 88.5 km/sa (harbiden öteki tarafı gördüm geldim)
Tır arkasından giderek düz yolda: 84.1 km/sa
Yokuş aşağı serbest dalış: 82.3 km/sa
Kendi gücümle düz yolda: 63 km/sa civarı bir hıza ulaştım.

@Okan Fatih Gürhayta
tahlikeli değilmi sence bence tehlikeli bi iş yapmışsın kamyon olayında önce güvenlik derim ben

@Mücahit Kıvrak

kamyona tutunarak yada kamyonun rüzgarına girerek yapılan hız denemesi yada rüzgardan etkilenmeden yol katetmek gibi bişi.

Düz yolda mtb ile 63 km yapmıştım. Şimdi düşünüyorum da o zamanki kötü bisikletimle bile iyi hız yapmışım. Bugünkü kondüsyonla 50'yi zor bulurum herhalde. Bir toparlasam şu makinayı göbek de eriyecek ama...

Geçen gün yokuş aşağı 74 km yi gördüm. Rüzgar karşımdan geliyordu. 21 vitesle bu kadar gidebildim. 27 felan olsaydı pedal basma şansım da olurdu. Aynı inişte şimdiki hedefim 80. Bi sabah rüzgarın olmadığı tabi sırf bunun için oraya gitmeyi düşünüyorum:)

km saatim yok ama 60 ı geçmiş olmam lazım çünkü eryamanda yokkuş iniodum serviste adam bana tehlikeli değilmi 60 la gidosun dedi :D(şaka geslin bide) adama 80 le mi gidiyim dedim :D

• Beğen
Tepkiler: yetkin palgın
@emircan Başbuğ06

arkadaşar hayırlı akşamlar sakarya / adapazarında ki buraları bilen varsa yeni kampüs yolu altınovadan esentepeye bağlanan yol ortalama rampa uzunlupu 1,5 km.ben bu yokuşta en son 1 sene önce salcano mtb bisikletim ile 98 km. gördüm

Geri