Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Ben ng 650 ile çok dik bir yokuştan aşağı 64 km yaptım. Yalnız uçurumdan uçacaktım aşağıya :) Çok kısaydı mesafe. Yol uzun olsa 70'i geçerdi kesin o 26 jantlık salcano.

Ben de bisikleti arabanın arkasına bağladım, 200 km ile giderken lastik patladı. Hastaneden yazıyom şu an. Şaka bi yana da vallahi yazılan hızları okudukça neler var neler diyorum, eğimli yolda aşağı inerken 21. viteste full pedal çevirdim, zaten ben 1 dakika çevirmeden de boşa çevirmeye başladım. KM saati de 54 yazdı. Yol aşağı doğru eğimli olmasına rağmen ve 3km lik bir yol, daha fazla hızlanmadı. 80-90 yapan abilerimiz nasıl bir eğimle nasıl bir bisikletle iniyorlar merak ediyorum.

Kimseyi suçlammaak lazım bazen strava sapıtabiliyor özellikle veri akışında kesinti olduysa çok yüksek hızlara ulastiginizi zannedebilirsiniz

90 kg im mardin de mtb
ile 63 ilk başta bildiğiniz tırsmıştım düşsem bu hızda tabut hazır gibi ;)

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@Murat Cömez süperman genç ya onu tanımaz ama he-man la kankalığı var :)

@OmerInce rüzgar epey engel zorlamıştır uçağı yoksa o 2000 e çıkardı:koptum:

@furkantepee kardeşim vallahi bilmiyorum da ben korkuyorum 40 a çıkmaya. Bazıları adrenalin tutkunu (babam gibi) Ölüme giden her yol mubah, deniyorlar ;)

%8 egımde 76 km carraro 929 jant fırlamadan bı sekılde durabılmıstım resmen ucan teneke carraro

Kuşadası bodrum arası bisikletim yüklü haldeyken yokuş aşağı 68,4 km gördüm.
Not: Bisikletim Trek 7.5 fx

yıl :1997, bisiklet: bianchi flash delta ,hız göstergesi : sigma bc 500 , yer : seferihisar ürkmez arası yokuş aşağı , hız : 63

Kartepe inişinde 93.2 km/s

http://i.imgur.com/rj5eBvG.png

Duz yol 61 kmh,poyra rampasi inisi 84 kmh,bisikletimde timetrial ona ragmen zorlandim.Mtb ve 2.2 lastiklerle 90 yapan arkadaslar cok komiksiniz :D

@Taner James
Helal Video ile cat diye ses gelmis resmen Trug Life olmus :D Arkadas iyi ucmus 17 Km bide ey Allahım sopan yok. :)
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Taner James
Geri