Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

130 km/s
130 km x1000 :130.000 metre
130.000/60/60 : 36,11 metre
1 sn de 36 metre sürüklenmek asfaltta?

Scudo
arkadaşım böyle bir konuya mesaj attığımı hatırlıyorum..site yöneticileri tarafından konun kilitlenebilir ama ben yine de seni kırmamak için kilitlenmeden atiym:D 66 km/h çift amortisörlü cembio arizona bisikletle:D

eski çin malı 2amortisörlü bisikletle bizim evin sokağının başındaki yokusta 66,8km/h yapmıştım..:D

arkadaşlar ben son sayfaya tıklayıp bu konuyu yeni açılmış zannetim özür dilerim çünkü daha önce de msj attığım konu buydu:D
ii forumlar...

@tour.de.frans

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:
bir cop kamyonunun bu kadar hızz yaptıgını daha yenı ogrenıyorum....

94 km\s erzurum palandoken den aşagıya stebze yolda gözlük takmaya ondan sonra başladım :))

@BYselam

pekı 94 km yı gozluksuz nsl yaptınız :D
benım 30larda gozum sulanıyo :D (gozluklu bırıyım :))

walla arkadaşım yani 178 km de biraz abartı hadi 100-120 desen neyse de adam 178 nasıl yapcak o ''çöp kamyonuyla'':D birde sen 178 km ile asla pedal çeviremessin salman lazım yani değil mi arkadaşlar?
ben en fazla 66 km/h yaptın hatta yeri de bayrampaşa yıldırım mh. lunaparktan parkadaya kadar zorlasam da yani 80 olcağını sanmıyom...en fazla 70 fln yapar herhalde...

Ben de Bianchi Grizzly ile 65-68 yaptım birkaç dakikalığına. Gözlüğüm yoktu gözlerden çıkan yaşlar kulaklarıma doğru gidiyordu :)

bende bianchi ile 80 lik km yi patlattım ama çok deli oluyo tavsiye ederim rkadaşla beraber yanyana bas basa bildiğin kadar...tavsiye ederimm...

selam
bende atletic fatih arkadaşım gibi
kamyon degil tır arkası otoban yolbisikletiyle 53-12 127,4 ü gördüm
bir dahada görmek nasip olmadı
dag bisikletiyle 42-11 otoban kamyon arkası 99km düzyol

@aligulcan

Öncelikle geçmiş olsun. Bu anınız umarım herkese bir ders olur.Bu yüzden teşekkürler.

Ben olsam bunu yol bisikleti ile asla yapmazdım.Çünkü Yol bisikletlerinin güvenliği (fren, lastiklerin patlamaya dayanıklılğı, olası taş ve çukurları absorbe edebilmesi, ve dengesi) Mtb'lere göre çok zayıf.

Mtb ile de yapmamalı aslında değmez.Ama bazen o heyecanı yaşamak için bazı riskleri göze alıyoruz.Ne diyeyim yapmak yanlış ama yapıyoruz.

bende yokuş aşağı 75 i gördüm daha fazlasına gerek yok canım tatlıdır benim :)

Bende bizim oradaki yokuşta yokuş aşşağı 40'ı bulmuştum..Sonrasına dayanamadım frene asıldım..:(

2004 yaz sonu İzmir'de buca köprüsünün altından geçerken
Yokuş aşağı 87km hıza çıktım.
2000 öncesi bi toyota corolla arabayı geçerken adam bi bana bide kadranına bakıyordu şaşırmış bir şekilde.

@bUrAk FR

sanırım ayarlarınla ılgılı bı sorunun var cunku 40 oyle korkulacak bır hız degıl bence :)

Geri