Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

54 çok tırstım durdum :D

Scudo
@Yavuz S.
o değil de ben 188 kadansa takıldım koreli bi kız videosu vardı onun gibi çevirdin heralde

@Hamid Asım 165 yazıyor.

Ekleme yaparsam tabiki o kız kadar 20 sn'leri bulmuyor belki 4-5 saniye o kadar da değil.

valla tebrik ederim yapılamıyacak şey değil
stravada max cadence 188 göstermiş sanırım bi anlık pik yaptı sensör

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Hamid Asım Yok o an için benim gözüm garminde idi. Düşük viteslerde de kadans çalışması yapıyorum. özellikle küçük aynakolda. o o zamanlardan birinde oluşmuş olabilir. Tranier üzerine sadece kadans yada yüksek ortalama için çıkıyorum. Ayağa kalkmak sorun olacağı için pek güç antrenmanına yönelmiyorum. Traneir aynı zamanda power metreli. daha 340 küsür wattı geçemedim. ne kadar doğru tartışılır. Tacx İ genius t2020 incelemek isterseniz.
@taner07 Yapılır yapılmaz diye bişi yok özellikle traneir üstünde.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bende de var blue motion bir TT bir de güç yapıyorum ben sırayla, şu sıra HIIT antremanlarına takmış durumdayım Russian Steps, TABATA vs. bakalım çala çala bir havaya gelecez

Özellikle Hitt antrenmanları için spor salnonunda spinning bikeları kullanıyorum. Bu bende nedense daha doğru geliyor Çünkü; Spinnig bikelarda kadansı hiçkesemiyorsunuz ahh yoruldum diyip pedal çevirmeyi bırakmadığınız için ( Kendi pedal ve ayakkabılarımı götürüp herkesin komik ve anlamasız bakışları arasında değiştiriyorum) bir adım daha öne götürdüğünü düşünüyorum. bunu her pazartesi ve cuma tekrarlıyorum.

*spining bikelar da her daim pedal çevirmek gerekiyor ne kadar çevirsen o kadar dönüyor.

anlam veremediğim bir şekilde bu spinning bikelar ayakta sürmemi de kolaylaştırıyor. 5-6 kmlik yokuşlarda hiç seleye oturmadan çıkabilmeye başladım ve çok daha hızlı birşekilde.

spinning bike kondisyon bisikletleri mantığıyla çalışıyor sanırım onlarda da ayağa kalkıp sürmek kolay ama dediğin gibi trainerda ayakta sürmek işkence

evet onlar gibi ama bisiklete daha yakın. ve ayakta asılmak için çok uygun ayıyeten üstünde karın ve üst vücudu da çalıştırma imkanınız var. Bazen kendim sürmek yerine spinnig derslerine de katılıyorum onlarda tam bir kardiyo cenneti :) Zorluk seviyesini kendinize göre ayarlanamsı da güzel.

@taner07

@Hamid Asım
Doğrudur treynır üzerinde bu kadansa ulaşabiliyorum. Hatta daha fazlasını görmüştüm. Bunun için 1 ay, haftanın 1 günü yüksek kadansla Hızlanma Yavaşlama çalışması yapmak yeterli.

Bu spinning bike mıdır nedir bir kere denedim, hiç sevmedim. Şu veya bu şekilde pedal kestiğin zaman makine dönmeye yani güç uygulamaya devam ediyor. Ayak kırmak işten bile değil. Zaten denediğim salonda da bir kişi aşil tendonuna zarar vermiş. Fren mekaniz

dalaman-ortaca arası bir yerde güzel ve uzun bir rampada bisiklet+20kg yük+85kg şahsım ve apaçi yatışıyla 80 küsür km hıza ulaşmıştım, normalde hep uzun turlar yaparım ve çok sakin pedallarım, ortalama hızım yükümden de dolayı 20km'yi pek geçmez. aylardan temmuz ayı olması, sıcaktan ölmek üzere olmam ve yolun güzelliği bu hız için beni teşvik etti lakin bir daha asla yapmam. sanırım. :)

32 km hızla düşüp dirseğimi ve üst kolumu 5 yerinden kırdıktan sonra daha yavaş gitmeliyim diye düşündüm. ortalama 25 le giderim. korkuyorum düşmekten ama 2 3 defa 40 km yi gectim.

yokuş aşşağı 80 gördüm ama durduramadım sonunda kaza yaptım.

Katlanırla dümdüz yolda 53 aynakolla pedallayarak 55.35km/s i gördüm.
Çok ciddiyim :)

Geri