Scudo Sports

Bisikletinizle Konuşur musunuz?

konuşmak isterim... :)
fakat uzun çabalarım sonucu hala nasıl konuşulacağını bisikletime öğretebilmiş değilim. bu yüzden genelde ben anlatırım o dinler... Çok sessizdir ve insanları dinlemeyi ondan daha iyi bilen biri yoktur :)...

Scudo
açıkçası ben genelde fırça atarım her akşam işten eve dönerken çıktığım dik bir yokuş var orada arka 2. dişlide atlıyor bazen (sorumlusu vites ayar vidasını yarım tur çevirmekten aciz olan benim) ne yalan sölim bu güne kadar pek ruhunu okşayıcı sözler sarf etmedim, bisikletime haksızlık ettiğimi düşünüyorum :rolleyes:

o bana adilik yapıyo çamur atıyo bazen tükürüyo.bende allah ne verdiyse sayıyorum :D

arazide sürmeden önce genelde hadi dostum yapalım şu işi filan derim:D

Konuşurum hatta onun üzerinde çalışırken çok yakın dostum gibi konuşurum ama düştüğümde duymayın beni:D

Antrenmanlardan sonra seleye vurarak iyi yol yaptın be derim.Tek sürüşe bzaen çok fazla çamur olur o zaman tam bi erkek oldu derim ( ne alakası varsa :D):D

ben de konuşuyorum her yanından geçişte hal hatır sorarım :D ve uzun yolda tek başımaysam bisikletimle konuşa konuşa giderim

Ben bisikletle değil ama bacaklarımla konuşurum bazen, özellikle de kramp girmeye niyetlenirlerse :) Bir de Yol bisikletimle çok süratli iniş yaparken bisiklete kapandığımda çok yakınımda olan karbon furş kapağına bir öpücük konduruveririm ;)

Ben de pek konuşmam, ama yeri geldiğinde söverim, bazen de saçımı başımı yolarım ama yine ona elimi kaldırmam. Hastalıkta ve sağlıkta o hep benim yanımda :D

Çok romantik oldu bu mesaj yav...

itiraf ediyorum , ben bazen dövüyorum , çok kızdırıyo beni ama naapim : )

Bazen beni hiç olmıcak yerlerde bıraktığı zaman ona çok kızarım.O benim oğlum severim de döverimde.Ama şimdi gözümde tütüyor.Çok özledim onu :)

@MeLiSBuRCu

Olmadııııı !... Olmaz!..

Bizim töremizde kadına ve bisiklete el kalkmaz...

O kadar!.....

ben evde canım sıkıldığında inerim aşağı onla dertleşirim.(Ama şuan arkadaşta çok özledim onu biraz eski ama tekeri dönüyo yinede)

Kesinlikle insan dostuyla konuşmaz mı :) Haşim Bey'in rampalarda yürü be olum , koçum benim tamamen sölediğim bişey :)
Saygılar

Bisikletimle evden çıkarken her zaman bugün göriyim seni koçum derim:D

bende farkında olmadan çok fazla konuşuyorum bisikletimle :) bazen bi sorunu olduğunda onu çözemeyince çok sinirlenince en sonunda pfff diyip oturup nerende hata var sölesenee diye kızıyorum ona :D ama onu çooooooooooookkkkk seviyorum...

Bende baya muhabbet edenlerdenim sanırım... Parkurda iniş yapmadan önce hazır olup olmadığını bile sorarım bazen. :)

Geri