Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Benim evde, oda, balkon veya garaj gibi hiçbir uygun yer yok. O yüzden dışarıda bırakıyorum. Şimdiye kadar çalınmadı. O konuda endişem yok. Zaten ucuz bisiklet de kış soğuğunda gece hava eksi dereceye iniyor, onu düşünüyorum ben. Acaba dışarıda üşüyor mu diye. 😂 Fazla mı anormalim acaba? 😂 Ara sıra bakıyorum sabah bazen çiy oluyor. Tekerin yarısı beyaz, yarısı siyah oluyor. Umarım zarar görmez ne yapalım.

Bu başlığı gördükçe istemsizce bu geliyor aklıma.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Apartmanda boş bir dairemiz var oraya koyup kitliyorum kapıyı üstüne en güvenlisi o heralde şuan dairenin tek anahtarı var oda bende duruyor

Evin giriş kapısının önüne koyuyorum. En üst kat ve son daire olduğu için güvenlik konusunda fazla endişem yok . Bisikletleri koyduğum koridoru sadece ben kullanıyorum. Anti personel mayını döşedim kalebodurların altına sayıları kaçırırsan bommmm. Scott arka lastiği inmiş diyenin eline metal dedektörü veririm.IMG_3445 (1).jpgIMG_3446.jpg

Son düzenleme:
Evin giriş kapısının önüne koyuyorum. En üst kat ve son daire olduğu için güvenlik konusunda fazla endişem yok . Bisikletleri koyduğum koridoru sadece ben kullanıyorum. Anti personel mayını döşedim kalebodurların altına sayıları kaçırırsan bommmm. Scott arka lastiği inmiş diyenin eline metal dedektörü veririm.254166 dosyayı görüntüle254167 dosyayı görüntüle
Tolga gercekten güvence deyince olay sende bitiyor galiba. Ama dikattimi ceken bir sey oldu, Scottun sanki arka lastigi inmis gibi. :koptum: :koptum:

1101.jpg1102.jpg1103.jpg

Ortak depoda, kendi yaptığım dikey taşıyıcıda, hortum geçirilmiş zincir ve asma kilit ile. Alt fotoğrafta arka planda görülen bisiklet parkını da ben yapmıştım ama park yeri olunca, başka yerlere bırakılan bisikletler de geldiği için bizimkilere yer kalmama tehlikesi başgösterdi. Ek park yerini dikey yaptım. Genişliği daraltabilmek için ortadakini biraz yukarı aldım, böylece gidonlar birbirine engel olmuyor.

@Kaan.Özçelik Acaba zincirleri biraz daha kalınlaştırıp G80 ( 10 mm) yapısında olan ile değiştirseniz , daha iyi olur diye düşünmemek elde değil. Zincirlerinizin kesilmesi çok kolay derim .Bisikletleri sabitlediğiniz park yerleri yere sabit değil bu da çalacak kişiye geniş alan yaratır . Ortak depolar bildiğimiz gibi , adı üstünde ortak ortada yani biri kapıyı kilitlemeyi unutsa yeter. Lütfen eleştiri olarak almayın yazdıklarımı sadece güvenliğinize bir nebze katkım olsun diye yazıyorum . Birde kamera girişe takarsanız nispeten caydırıcı olur , masraf olur derseniz sahte kamera takın derim.

Geri