Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@ilker
Ben buna trainer modu yaparım valla. Zaten alüminyummuş :komik:

Scudo
@amoush00 bizim apartman girişinde, binanın ufaklıklarından birinin mtb si var, eski olduğu için sanırım ellenmiyor, velet kilit bile takmıyor :) da benim yemez bırakmaya

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Yazın balkonda kışın salonda :D

şu anda kapının önünde duruyor dışarıda binanın -1 katında oturuyoruz allahdan fazla hırsızlık olayları olmuyor burada valideyle papaz oluyoruz eve bisikelt alınmaz diyor kafa yapısı aynı işde eski insanlar

@ilker
Bileydim, daha önce göreydim bundan alırdım.

Balkonda :)24 saat guvenlige ragmen km. Saatimi ve gel sele kilifimi caldilar. Bir de sele alti cantada duran allen takimimi.. ondan beridir balkonda duruyor mecburen..

3 yerde saklıyorum. Apartmanımızın yangın çıkışında, işyerindeki bankamatiğin arkasında ve kalbimde.

• Beğen
Tepkiler: yeyu
Balkonda garibim bu soğukta[emoji53]

Kullanılmayan tuvalette duruyor. Ne zaman sitenin bisiklet parkına koysam bi ufak çocuk var. Çocuk eli dikenli geziyor mahallede :D motosiklet bisiklet farketmiyor patlatıp geçiyor :D

-1 kat ve yüksek giriş (ters dubleks) dairede hiçbir sorun yaşamadım.Alt kat da özel oda yapmıştım.Fakat şimdi hayat kentsel dönüşüm adı altında bizi göç ettirdi.Şu an 12.kat da dairem ve sıkı kuralları olan bir sitedeyim.Zemin sığınak bisiklete izin yok.Merdivenler acil çıkış bisiklete yine izin yok.Tek yer sitenin bahçesi.İnsan hiç çok değer verdiği bir şeyi ulu orta yere bırakır mı ? İçime sinmiyor.Evimin içi ise hiç uygun değil.Balkon zaten yok.Fakat o kadar geniş otoparka,klima santralleri için odalara sahibiz ki arabası olana,hazırcı olana lüks hayat imkan sunuyor.
Üzgünüm ama şimdi ben yasakları kuralları çiğneme hakkımı çok masum bir eylem için ; bisikletimi korumak için kullanacağım.Müsadenizle sevgili komşularım...

@Ersin Yılmaz

ersin bey,aynı durumla bende karşılaşacağım,bir fark ile,8 katlı plaza yaptırıyoruz yola sıfır,güvenlikçi olacak,32 büro olacak,8 mağaza,açıkça tabi burada bisiklet olmayacak,giren çıkan olacak,5. katta bürom olacak,iyi gibi gözükebilir,ama sorun ben burada kalamayacağım,kiraya vereceğim ve heybelide ikamet edeceğiz.bura cennet tabi,araç yok,ama alan küçük,aşağı tükürseniz sakal,yukarı tükürseniz bıyık,yapılacak nihai hedef istanbulu terk etmek olacak.

Geri