Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@dodobir türkiye de nerde var bilmiyorum internetten baktım aliekspress diye bir sitede (yurtdısından) satılıyor. siz Ortadaki bisikleti kaldırıyormu yoksa tekerlekler yerde sadece dik durmasını mı saglıyor? bir fikriniz var mı?

Scudo
@candany ortadaki yanilmiyorsam sadece sabitliyordu. kaldirmiyor bisikleti yani.

Katlanabilir bisikletin avantajı işyerinde masanın altına, evde ise hole yada balkona koyuyorum

valla hocam ben çatı katında yaşıyorum mecbur alıyorum omuzuma çıkartıyorum çatıya :) değer mi değer :)

@hcikler Evet ozel aldim. Su siteden aldim: (link) Delta Bisiklet'te de var yanilmiyorsam bu tarz kiliflardan ama biraz daha pahaliydi.

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Benim ve çocukların bisikletleri bodrum katta duruyor. Tek sorun çıkarırken bir kaç basamak merdiven çıkıyoruz.

Verdiğim onca paradan sonra bisikletimi odamın dışına koymam mümkün değil. Hem hırsızlığa karşı hem de evimin dışında rutubet, toz, kire karşı koruma sağlarım bisikletime.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/07/a613ae6f92c743411c7b7f77b4b0ad5b.jpg
Şimdilik evin baş köşesinde

• Beğen
Tepkiler: seyirhalinde
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/09/dbf21f04a7e75cf460cd5589dbe07353.jpg

Artık kapalı otoparkta

@Reçber
Doğalgaz borusu mu o? Aman dikkat havaya uçmayın

@maviox
Doğal borusu değil. :D Ankara Ostim'de bir tanıdığıma yaptırdım. Balkondaki alanı daha efektif kullanmamızı sağladı.

@Reçber
Iyi fikir bende buna benzer bir şey yaptırayım.

@serdar k

öyleydi, Ellerimin tuttuğu nasırlarda elciklerin çok emeği vardır. O kadar çok parçasını ZORUNLULUKTAN değiştirdim ki ben hatırlamıyorum son aşamada eski amerikan arabaları gibi olmuştu binen oha! bu nasıl fren? bu nasıl vites diyordu sağolsun bir dostum güzel ayarlar yapabiliyordu.. ancak güzel zamanlar geçirdik beraber. Her zaman söylerim "kötü bisiklet- daha iyidir" rahat binersin.
Fight Club 'ta denildiği gibi "SAHİP OLDUKLARINIZ BİR ZAMAN SONRA SİZİN SAHİBİNİZ OLURLAR"

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Bütün yazılanları zevklr okudum, resimlere beğeniyle baktım :) ne kadar yaratıcı insanlarız, ben de yeni aldığım bisikletimi eve çıkaracağım hırsız korkusundan.

Geri