Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Lojmanda apartman boşluğunda. Lojman sonrası oturacağım yere karar verirken bir kısıtım olacağı aşikar...

Ne yazıkki balkon yaz-kış :(

Hafta sonu aldığım Carraro'mu artan hırsızlık olaylarını da duyup evin balkonuna koyuyorum...
8.kattayım,asansör var,bisikleti asansöre şaha kaldırarak sokuyorum:naslyany:
arada katlarda biri basıp kapı açılınca yüz ifadesini görmeniz lazım:koptum:

eski bisikletim de çalındığından,görmemişin bisikleti olmuş modundayım:)

Bisiklet hırsızlığı en trend "meslek" olduğundan Bisikletimi asla dışarıda bırakmam. Evde ve işte gözümün önünde olmalı.

@hcikler al benden de o kadar. İş yerimde ofisime çıkarıyorum bisikleti. Oda arkadaşım bazen laf sokuyor :)

@guplok üzerini neyle örtüyorsunuz bisikletin?

Bisikletim cok yeni ve babamin bana verdigi 350 tl sınır ile alabilecegim en iyi bisikleti aldigimi dusunuyorun.

Transval yani kipa bisikleti.
Aluminyum kadrsu ve full shimano olusu ile en iyisini yaptigimi dusunuyorum.

Acikcasi goruntusude buralarda bulunabilecek en iyi bisiklet mahalleli beni goz ucuyla kesiyor arada.

Bu degerli canimi her gun evimin cati katina cimartip 3.kat yani,oradaki bir odaya koyuyorum.

Çatı arasında bütün bisikletlerim. Halatla havaya asılı bırakıyorum.

6 kat yukarı çıkarıyorum. terasımda boş bir oda var kafam da rahat hırsızlığa karşı :) iş yerinde de boş bir sınıfa koyuyorum kilit kullanmak nasip olmadı henüz :)

Apartman boşluğuna koyuyorum.

sitede oturuyorum. bisikletimi de sitenin otoparkına kilitlemeden bırakıyorum. gayet güvenli, gözüm arkada kalmıyor.

Ev 1. Kat

Balkon full cam alınca oraya koyacam Allah izin verirse

Güneş almaz toz görmez

Geri